Üye Girişi

Bir hesabınız mı var? Giriş Yap

Bir hesabınız mı var? Giriş Yap

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Yurt Dışı Turları Arjantin Turları Devr-i Alem Rotalar Latin Amerika Turu THY ile 13 Gece - Tüm Turlar Dahil
Tur Kodu: 23-01408

Devr-i Alem Rotalar Latin Amerika Turu THY ile 13 Gece - Tüm Turlar Dahil

Güney Amerika'yı gezmeye Bogota ile başlıyoruz, 7 destinasyonu ziyaret edip Rio de Janerio 'ya ulaşıyoruz.

Bogota – Lima – Cusco – Puno - Buenos Aires - Iguasu – Rio de Janerio THY ile İstanbul - Bogota / Sao Paulo - İStanbul 13 Gece - 15 Gün Kalkış Yeri: İstanbul Vizesiz Tur
5.290,00 USD
den başlayan fiyatlar
Biz Sizi Arayalım Canlı Destek Çevrimiçi

- -

  • 25.10.2024 - 08.11.2024
1 Oda 2 Yetişkin
1
Oda Ekle

Tur Programı

MNG Turizm güvencesi ile Güney Amerika'yı gezmeye başlıyoruz.

Seyahat Sağlık Sigortası Bizden!!

Tüm Turlar Dahil!

 


1. Gün İSTANBUL – BOGOTA

Bugün uçuşumuzdan 3 saat önce İstanbul  Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde buluşmamızın ardından  Bagaj ve bilet  işlemlerimizi tamamlayıp pasaport kontrolünden geçerek  Türk Havayollarının tarifeli seferi ile Bogota (Kolombiya) uçuşumuz başlıyor. Kolombiya yerel saati ile 15:40’da  Bogota / El Dorado havalimanına varışımızın ardından yerel rehberimiz tarafından karşılanıyoruz. Havalimanında bizleri bekleyen tur otobüsümüz şehir turumuza başlıyoruz. İlk ziyaret noktamız dünyaca meşhur MONSARATI TEPESİ. Burası  Bogota’nın  güzel manzarasını en iyi görebileceğimiz yüksek bir noktadır. Füniküler ile bu tepeye çıkarak yukarda yer alan bir kiliseyi de ziyaret ederek fotoğraflarımızı çekiyoruz. Daha sonra şehir turumuzun devamında  ‘’ ALTIN MÜZESİ ‘’ ziyaretimizi yapacağız.  Kolombiya tarihini yakından anlayabileceğimiz en düzenli ve kapsamlı müzedir burası. Aynı zamanda El Dorado hakkında bilgiler alacağız. Turumuzun sonunda otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Bogota’da otelimizde.

2. Gün BOGOTA

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından çevre gezilerimize devam ediyoruz. Bugün ki Turumuz esnasında ziyaret edeceğimiz  bölge Zipaquira olarak isimlendirilmiştir. Tuz kayalardan inşa edilmiş Salt Cathedral yani Tuz katedralini göreceğiz. Doğa  harikası bir  yöre olan ve  Kolombiya iç  bölgelerinde yılda binlerce turistin  ziyaret ettiği kutsal topraklar olarak çok saygı gören bir  bölgedir. Turumuz esnasında yerel rehberimizden bilgiler alarak Hz İsa’nın çile yolu olarak bilinen olayın yaşatıldığı 13 duraklı yolda yürüyoruz ve fotoğraflar çekiyoruz. Turumuzun ardından Bogota ya dönüyoruz. Dinlenmek üzere odalarımıza çekiliyoruz. Serbest zamanımız olacak. Geceleme Bogota’da otelimizde.

3. Gün BOGOTA – LIMA

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından uçak saatimize göre havalimanına transfer olacağız. Buluşma saatimizde özel aracımız ile yola çıkıyoruz. Bogota havalimanına varışımızın ardından bagaj ve bilet işlemlerimizi yaparak pasaport kontrolünden geçiyoruz. Varış noktamız Peru’nun başkenti Lima şehri olacak. Yerel havayolları ile yaklaşık olarak 2,5 saatlik bir uçuşun ardından Lima’ya ulaşıyoruz. Havalimanında bizi bekleyen özel aracımız ve yerel rehberimiz ile buluşuyor ve otelimize transfer oluyoruz. Serbest saatlerimiz olacak. Geceleme Lima ‘ da otelimizde.

4. Gün LIMA

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından şehir turumuza başlıyoruz. Şehir turumuz San Martin meydanından başlayacak.n San Martin adına yapılmış meydanda fotoğraflarımızı çektikten sonra Unique caddesi üzerinden yürüyerek Plaza de Armas meydanına ulaşacağız. Yürüyüş yolumuz üzerinde mutlaka görülmesi  gereken bir yapıyı da göreceğiz ve fotoğraflarımızı çekeceğiz. Burası barok sitili ile 1536 yılında yapılmış olan La Merced kilisesi. Ardından Ana meydana ulaşarak Başkanlık sarayı, Belediye Binası , Hükümet Sarayı ve şehir katedralini göreceğiz. Fotoğraf molamızın ardından yürüyüş turumuza devam ederek San Francisco manastırına gidiyoruz. Yolumuz üzerinde eski tren istasyonu ve Güney Amerika’nın en eski kafeteryalarından birisini göreceğiz. San Francisco manastırındaki gezimizde tarihi bilgiler alıyor ve Catacomb denilen yer altı dehlizlerini geziyoruz. Kutsal kişiler ve Azizleerin mezarlarının bulunduğu bu yeri de gördükten sonra turumuza öğle yemeğimizi almak üzere Miraflores bölgesiyle devam ediyoruz. Burası Lima’nın en işlek ve modern semtlerinden ilkidir. Yemeğimizi yerel bir restoranda aldıktan sonra ünlü Aşıklar parkı ve Pasifik okyanusu kıyısında vakit geçiyoruz.  Kenedy parkınıda turumuz esnasında gördükten sonra ;  Peru kültüründe önemli bir yeri olan Larco Müzesi, resmi adıyla Rafael Larco Herrera Arkeoloji Müzesi, Lima’nın Pueblo Libre Bölgesi’nde yer alan Kolomb öncesi sanat eserlerinin bulunduğu özel bir koleksiyon içermektedir. Müze, 18. yüzyıldan günümüze değin korunmuş bir kraliyet yardımcısının binasında yer almaktadır. Peru’nun 5.000 yıllık Kolomb öncesi tarihine kapsamlı bir genel bakış ile kronolojik galeriler sunmaktadır. Bu ziyaretimizi tamamladıktan tekrar otelimizin bulunduğu Miraflores bölgesine dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

5. Gün LIMA – CUSCO

Sabah erken saatlerde kahvaltımızı yaparak otelimizden ayrılıyoruz. Bugünkü gidiş noktamız Inca’ların eski başkenti , efsaneler şehri Cusco. Havalimanına giderek bagaj ve bilet işlemlerimizi yaptıktan sonra, yerel havayollarının tarifeli uçağı ile Cusco’ya olan yolculuğumuz başlıyor. Varışta karşılanarak şehir merkezine gidiyoruz. Konaklayacağımız otelimize eşyalarımızı bıraktıktan sonra rehberimiz eşliğinde şehir turumuza başlayacağız. İlk ziyaret noktamız Korikancha yani Altın Tapınak , burası Inkalar döneminden kalma bir tapınaktır. Burası Inca Kralları tarafından başkanlık sarayı olarak uzun yıllar kullanılmış ve ilk İspanyollar bölgeye gelene kadar yönetimde etkili bir rol oynamıştır. İspanyollar bölgeye ulaştıklarında tapınağın büyük bir bölümünü yıkarak buraya bir kilise inşa etmişler. Santo Domingo kilisesi de tarihi binayla iç içedir. Ziyaretimizin ardından şehir gezimize devam etmek üzere El Sol caddesi üzerinden yürüyerek Plaza de Armas meydanına çıkıyoruz. Burada Katedral ve meydan hakkında bilgiler aldıktan sonra şehrin yerel pazarı San Pedro Mercado ziyaretimizi yapmak üzere yürüyüşlerimize devam edeceğiz. Turumuzun sonunda serbest zamanımız olacak. Geceleme Cusco ‘ da otelimizde.

6. Gün MACHU PICCHU

Bugün çok erken saatlerde uyandıktan sonra hızlı bir şekilde kahvaltımızı yapıyor ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürecek günümüze başlıyoruz.  Yürüyüş ayakkabılarınız, güneş kremi ve şapkalarınız hazır bulunmalıdır. Dünya’nın 7 harikalarından biri olan MACHU PICCHU turumuz tam gün sürecek ve Inkaların izinde keyifli bir gün geçireceğiz.  İlk olarak otelimizden ayrıldıktan sonra tren istasyonuna giderek  Peru Demir Yollarının tarifeli tren seferine kayıt ve giriş işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tren ile 1,5 saatlik bir yolculuk ile efsanevi Machu Picchu dağının eteklerinde kurulmuş olan Aguas Calientes kasabasına varıyoruz.  Buradan shuttle araçlar ile yukarı tırmanacağız. Yaklaşık 25 dk bu yolculuğu yaptıktan sonra nihayet Machu Picchu Antik kentine ulaşıyoruz. Dopdolu birgün bizleri bekliyor. Incaların son kralı Pachacutec tarafından MS 1450 yılında yapım emri verilen bu kentte birbirinden ilginç hikayeleri dinleyerek gezimizi yapıyoruz. Dileyen misafirlerimiz zirveye kadar tırmanarak fotoğraflarını çekecekler. Yerel rehberimiz bizleri Machu Pichhu’nun tarihi ve mimarisi hakkında detaylı şekilde bilgilendiriyor. Bu doğa harikası  Antik kent içerinde enerjiyi hissetmeniz ve vakit geçirebilmeniz için serbest saatlerimiz olacak. Turumuzun ardından tekrar araçla Aguas Calientes’e ineceğiz ve burada tren kalkış saatimize kadar ÖĞLE YEMEĞİMİZİ alıyoruz. Akşam saatlerinde tren ile Ollantaytambo ve Cusco’ya devam ediyoruz. Geç saatlerde varışımızla birlikte odalarımıza çıkıyoruz. Geceleme Cusco ‘da otelimizde..

7. Gün CUSCO – PUNO

Kahvaltının ardından, karayolu ile Puno  şehrine hareket ediyoruz. Yol güzergahımız boyunca  fotoğraf molalarımız olacaktır, bunların en önemlisi  LARAYA GEÇİDİ 4400 m yaklaşık rakımda olan ve  güzergahımızdaki en yüksek noktayı temsil etmektedir, And dağları yolunu takip ederek ilerleyeceğiz, köylerden geçeceğiz, güzergahımız üzerinde ihtiyaç molası vereceğiz. Öğleden sonra PUNO ya varışımızı  takiben , otelimize yerleşiyoruz, ve   (eğer zamanımız  el verir ise ) TİTİKAKA  GÖLÜ  üzerindeki İnka kültürünü temsil eden UROS ADASI  tekne turumuzu yapacağız, sazlık evler ve  eski yaşamın izlerini taşıyan çok ilginç bir yer olarak  bölgede bilinen bir  noktadır. Turumuz sonrası  otelimize  dönüyoruz. Geceleme Puno’da otelimizde. 

8. Gün JULIACA – LIMA – BUENOS AIRES

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından uçak saatimize göre otel lobisinde buluşup Buenos Aires’e olan yolculuğumuzu gerçekleştirmek için Juliaca havalimanına transfer oluyoruz. Lima aktarmalı olarak yerel havayollarının tarifeli seferi ile gerçekleştireceğimiz uçuşumuzdaki bilet ve bagaj işlemlerinin ardından yerlerimizi alıyoruz ve uçuşumuz başlıyor. Lima ‘ya iniş ve ardından Buenos Aires uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Varışımızın ardından bizi bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Buenos Aires’te otelimizde.

9. Gün BUENOS AIRES

Şehir turumuza  Plaza Mayo  ziyaretimizi yapıyoruz.. Sonrasında Arjantin, Şili, Peru gibi ülkelerin kurtarıcısı olarak bilinen San Martin’in anıt mezarının bulunduğu şehir katedralini göreceğiz. Buenos Aires’in en ünlü semti olarak bilinen La Boca mahallesini görmek üzere turumuza devam ediyoruz. Sokaklarında Tango yapan çiftleri görebileceğiniz, alışveriş yapabileceğiniz, yada bir şeyler atıştırabileceğiniz güzel bir fırsat olacak. Aynı zamanda burada  Boca Juniors  takımının stadyumu da vardır.  Fotoğraflarımızı çekip , biraz vakit geçirdikten sonra Rio de La Plata nehrinin ağzı olarak bilinin La Boca semtine de ismini veren bölgeyi göreceğiz. Eva Peron’un (Evita) da mezarının bulunduğu Recoleta Mezarlığı’nı da ziyaret ediyor olacağız. Turumuza devam etmek üzere 19 yüzyılda dünya zenginlerinin yaşadığı Palermo semtini aracımız ile geziyoruz. Buenos Aires’in simgelerinden biri olan Floralis de Genrica olarak da bilinen metal çiçeği de ziyaret edip fotoğraflarımızı çektikten sonra , Puerto Madero köprüsünü ve bölgesini görmek üzere yürüşüş turu yapacağız. Turumuzu obelisco olarak anılan dikili taşın bulunduğu 9 temmuz bulvarından geçerek bitiriyoruz. Tur sonunda otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Buenos Aires’te otelimizde.

10. Gün COLONIA del SACRAMENTO ( URUGUAY )

Otel kahvaltımızın ardından Günümüzü Arjantin’in Rio de La Plata ( Gümüş nehri ) karşısında komşu ülkesi olan Uruguay’a günübirlik bir geziyle renklendireceğiz. Otelimizen limana transfer oluyoruz. Pasaport çıkış işlemlerimizi tamamlayarak  Puerto Madero limanı üzerinden hızlı feribotla 1 saatlik bir yolculuk yaparak Uruguay Colonia limanına varıyoruz. Burası 16. Yüzyıldan itibaren İspanyollar ve Portekizliler tarafından sürekli yerleşim yeri olarak kurulmaya çalışılmış ve bu sebepten dolayı sürekli savaşlara ve sıcak çatışmalara tanıklık etmiş Sacremento  kentini görüyoruz. Burası küçük ve şirin bir yerdir. Sokaklarında İspanyol ve Portekiz mimarilerinin tarihi karışımını görebileceğimiz, ünlü peynirlerinden ve dondurmalarından tadabileceğimiz dükkanlarla doludur. Şehir merkezinde yer alan eski kilise ve meydanı da gördükten sonra Öğle yemeğimizi  almak üzere yerel bir restorana gideceğiz. Yemeğimizin ardından fotoğraf çekmek ve alışveriş yapmak için serbest zamanımız olacak. Turumuzun ardından tekrar limana giderek pasaport işlemlerimizin ardından feribot ile Buenos Aires şehrine geri dönüyoruz. Varışta tur otobüsümüz ile karşılanarak otelimize gidiyoruz. Geceleme otelimizde.

11. Gün BUENOS AIRES – IGUASU

Sabah kahvaltımızın takiben  otelimizden valizlerimizle birlikte ayrılıyoruz. Havalimanına ulaştıktan sonra bagaj ve pasaport işlemlerimizi hallettikten sonra yerel hava yolları tarifeli seferi ile Iguassu Şelalelerinin bulunduğu missiones eyaletine uçuşumuzu yapıyoruz. Ulaştığımız nokta Iguassu Şelalelerinin Arjantin tarafında bulunan Cataratas del Iguazu havalimanı olacak. Yerel rehberimiz tarafından karşılanıyor ve tur otobüsümüzle sınır bölgesine doğru ilerliyoruz. Iguassu Şelaleleri , Parana nehrinin , Igaussu nehriyle kesiştiği noktada yer alan ve üç ülkeyi birbirinden ayıran dopal bir hudut olarak bilinir. Bu ülkeler Arjantin , Brezilya ve Paraguay’dır. Sınırda Arjantin’den Brezilya’ya geçişimizi yapmak üzere rehberimiz pasaport işlemlerimizle ilgilenecek.  Brezilya’ya girişimizden sonra Iguassu Şelaleleri Brezilya Milli Parkı’na  ulaşıyoruz.  Girişte fotoğraflarımızı çekip genel bilgilendirmelerimizi aldıktan sonra  muhteşem doğa harikası parkı ve şelaleyi keyifli bir doğa yürüyüşü yaparak gezmeye başlayacağız. Yürüyüşümüze  başlamadan önce güneş gözlüğü , şapka ve kremlerimizi yanımıza almalıyız. Bu yürüyüş esnasında yanınızda yiyecek bulundurmamamız önemle rica olunur. Ormanda yaşayan Koati hayvanları kokuyu çok uzaktan alıp sizleri rahatsız edebilirler. Ayrıca tehlikelidirler. Turumuzu bu doğa harikası alan içerisinde tamamladıktan sonra tekrar aracımıza binerek konaklayacağımız otelimize transfer oluyoruz.  Geceleme Iguasu’da otelimizde.

12. Gün IGUASU – RIO de JANERIO

Kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Foz De Iguacu  havalimanına geçiyoruz. Bagajlarımızı verdikten sonra yerel hava yolları tarifeli seferi ile   Rio De Janeiro ‘ya  yolculuğumuz  başlıyor. Varışta alanda yerel rehberimiz bizleri karşıladıktan sonra hiç vakit kaybetmeden şehir turumuza başlıyoruz.  Rio de Janeiro’nun güzel sokaklarını ve canlı plajlarını  göreceğimiz turumuza ilk olarak şehrin tarihi kısmından başlayacağız. Cinelandia olarak da bilinen bu bölgede opera binası ,  metropolitan katedrali ve dünyaca ünlü Rio karnavalı gösterilerinin yapıldığı Sambadrome’u göreceğiz. Ardından aracımız ile yine dünyaca ünlü Maracana stadyumunu görmeye gidiyoruz. Stadyumu dışarıdan görüp , fotoğraflarımızı çektikten sonra şehrin ünlü plajlarını görmek üzere yolumuza devam edeceğiz. Guanabara , Botafogo , Flamengo körfezlerini ve plajlarını aracımız ile geçerken tanıyoruz. Ardından sahil şeridi turumuza devam edeceğiz. Copacabana bölgesinden başlayarak İpanema , Lebnon ve Arpador sahillerini geziyoruz. Turumuz esnasında molalarımız da olacaktır. Akşam saatlerinde otelimize gidiyoruz.  Geceleme otelimizde.
( İlgili tarihteki müsaitliklere göre Iguaxu – Rio de Janerio uçuşu aktarmalı olarak gerçekleştirilebilir.)

 

13. Gün CORCOVADO & SUGAR LOAF

Sabah kahvaltımızın otelimizde aldıktan sonra çevre gezilerimize devam ediyoruz. Bugün  Corcovado tepesinin bulunduğu Tijuca ormanı bölgesine ulaşıyoruz. tarihi bir tren ile Corcovado tepesinin zirvesine çıkacağız. Keyifli bir yolculuk olacak. Güzergahımız Dünyanın en büyük şehir ormanı olan tijuca ormanının ve milli parkının tam içerisinden geçecek. Bu doğa harikası manzarayı izleyerek yapacağımız yolculuğumuzun ardından nihayet zirveye ulaşıyoruz. Dünyanın en yüksek ve en büyük İsa Heykelinin bulunduğu bu noktada serbest zaman vereceğiz. Burası çok kalabalık bir yer . Fotoğraf çekmek için bir hayli vakte ihtiyacımız olacak.  710 metrelik Corcovado tepesinin zirvesinde bulunan ve 39 metre yüksekliğe sahip bu heykel Dünyanın 7 harikasından biridir. Aynı zamanda Rio de Janerio şehrinin muhteşem manzarasını görmek için bundan güzel bir fırsat olamaz.  Gezimizi burada tamamladıktan sonra sonra tekrar tren ile aşağıya iniyoruz.  Ardından Sugar Loaf ( Şeker Tepesi ) ziyaretimiz olacaktır. Burası birçok filmin de çekildiği ünlü bir tepedir. Çıkışımızı teleferik ile yapacağız. İki kademeli ve duraklı bir teleferik sistemi ile ilk önce Urca tepesine çıkıyoruz. Burada hem bilgiler alıyor hem de fotoğraf çekmek için vakit kullanıyoruz. Ardından yine teleferik ile ikinci durak olan ve  daha yüksekte bulunan  Şeker tepesine çıkıyoruz. Burada da serbest zaman vereceğiz.  Şehrin manzarasını çok güzel açılardan görebileceğiniz ve bütün gün kalabileceğiniz bu noktada turumuzu yaptıktan sonra tekrar aynı yolu kullanarak teleferik ile aşağıya ineceğiz. Aracımızla buradan ayrıldıktan sonra yakın bir bölgede yer alan limana giderek burada yürüyüş yapacağız. Dileyen misafirlerimiz birkaç dolar karşılığında  ayak üstü birer  kokteyl alarak yürüyüşlerini canlandırabilirler. Turumuz esnasında Brezilya’ya özgü Cuharrascaria Et restoranında doyasıya bu lezzetin tadına bakmak olacak. Salata ve tatlıların açık büfeden alındığı ,  masalarımıza da biz yeter diyene kadar birbirinden lezzetli et çeşitlerinin servis edildiği , mutlaka gidilmesi gereken bir restorandır. Etler sıcak olarak masada kesilerek servis edilir. Dolu dolu geçireceğimiz günün ardından otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Rio de Janerio’da otelimizde.

14. Gün RIO de JANERIO – SAO PAULO – ISTANBUL

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Istanbul dönüş uçuşumuz için özel aracımız ile Sao Paulo şehrine hareket edeceğiz. Bu yolculuğumuz yaklaşık 5 saat sürecek. Sao Paulo ‘ya varışımızın ardından havalimanına transfer öncesinde panaromik Sao Paulo şehir turu gerçekleştireceğiz. Ardından havalimanına transfer oluyoruz. Bagaj ve bilet işlemlerimizi gerçekleştirdikten sonra pasaport kontrolünden geçerek TÜRK HAVAYOLLARI tarifeli seferi ile İstanbul yolculuğumuza başlamak üzere uçağımızdaki yerlerimizi alıyoruz. Gece uçakta geçecek. 

15. Gün ISTANBUL

Istanbul havalimanına varış ve turumuzun sonu.

Dahil / Hariç Hizmetler

Fiyata Dahil Olan Hizmetler
  • İstanbul-Bogota / Sao Paulo-İstanbul arası TÜRK HAVAYOLARI ile ekonomi sınıfı uçak biletleri , bu uçuşun vergileri,  
  • Bogota – Lima / Lima – Cusco  / Juliaca – Lima / Lima  – Buenos Aires / Buenos Aires – Iguazu  / Foz do Iguacu – Rio De Janeiro arasında yerel havayolları ile yapılacak olan uçuşların biletleri, vergileri ( İlgili tarihteki müsaitliklere göre uçuşlarımız aktarmalı olarak gerçekleştirilebilir.)
  • Bogota’da 2, Lima’da 2, Cusco’da 2, Puno’da 1, Buenos Aires’de 3, Iguassu’da 1,  Rio De Janeiro’da 2 gece olmak üzere  toplam 13 Gece  Oda & Kahvaltı şeklinde 3 – 4 yıldızlı otellerde  ve butiklerde  konaklama .
  • Bogota Şehir Turu, Monserrate Tepesi Turu , Füniküler Biletleri ve Altın Müzesi Turu ve Tuz Katedrali Turu
  • Lima Şehir Turu, San Francisco Manastırı Turu ve Giriş Biletleri , Altın Müzesi Turu ve Giriş Ücretleri 
  • Cusco Şehir Turu, Korikancha Tapınağı turu ve girişleri, Meydan Turu ve Yerel Pazar Gezisi
  • Machu Picchu Saklı Kent Turu , Gidiş – Dönüş tren biletleri ve Antik Kent Giriş Ücretleri
  • Buenos Aires Şehir Turu ve Günübirlik Uruguay Turu ve gidiş dönüş tekne biletleri 
  • Iguassu Şelaleleri Brezilya kısmı gezisi ve Mili Park  giriş biletleri 
  • Rio De Janeiro Şehir Turu , İsa Tepesi Turu ve Biletleri, Şeker Tepesi Turu ve Biletleri 
  • Programda dahil olarak belirtilmiş yerlerde 4 ÖĞLE YEMEĞİ  
  • Tur programı içerisinde yer alan tüm havalimanı ve  tur transferleri 
  • Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri
  • Otel ve turist şehir vergileri (50-60 USD)
  • TURSAB zorunlu mesleki sorumluluk sigortası
  • Seyahat ve sağlık sigortası (65 yaş üzeri sürprim uygulanır)

 

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harcı 
  • Kişisel Harcamalar
  • Programda belirtilmeyen turlar,  transferler , ören yeri ve müze giriş biletleri
  • Programda açıkça belirtilmeyen öğle ve akşam yemekleri ve diğer ekstralar 
  • Dahil olan yemeklerde alınan alkollü ve alkolsüz içecekler
  • Tüm yabancı servis tipleri ‘’Günlük kişi başı 5 USD’’ ( Bölgelerde hizmet veren tüm yabancı yerel rehberler, şoförler, otel ve restaurant servis ve personelleri için ) 

 

Tur Notları

Tur Notları

04 – 18 Ağustos 2024 4.990 USD Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 04 Ağustos Pazar saat 07:00 
04 Ağustos  TK 801      İstanbul   10:00- Bogota  15:15
17 Ağustos  TK 194   Sao Paulo 22:25 -İstanbul  17:05 +1 (İstanbul’a varış 18 Ağustos)
 
10 – 24 Kasım 2024 4.990 USD Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 10 Kasım Pazar saat 06:30 
10 Kasım  TK 801      İstanbul   10:00- Bogota  15:15
23 Kasım  TK 194   Sao Paulo 22:25 -İstanbul  17:05 +1 (İstanbul’a varış 24 Kasım)
Bu tur BINROTA TURIZM ANONIM SIRKETI tarafından düzenlenen ortak tur olup, diğer seyahat acentesi misafirlerinin de katılımı olabilmektedir.

İptal Şartları

• Tur Programımız minimum 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur satış temsilciniz ya da acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir. 
• Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir. 
• Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir. Bu gibi durumlarda MNG Turizm misafirleri MNG Turizm sorumluluğundadır. 
• Bu fiyat listesi ve program yeni bir fiyat listesi çıkana kadar geçerlidir. 
• Tüm paket programlarımızdaki fiyatlarımız minimum 10 kişiye kadar kontenjanlar ile sınırlı olup üzeri kişi sayısı gruplarınız için fiyat artışı olabilir. Lütfen fiyat bilgisi sorunuz. 
• Normal pasaportlarda pasaport veriliş tarihinin 10 seneden daha fazla, diğer pasaport tiplerinde ise 5 seneden daha fazla olması durumunda, seyahate katılacak kişinin geçerli vizesi olsa dahi, yurt dışına çıkamaz ve pasaporta vize alım işlemi yapılamaz. Lütfen pasaport bilgi ve detaylarınızı kontrol ediniz. 
• Pasaport polisi Türkiye gümrüklerinden çıkış yapılırken, Türk Vatandaşlarından veya Yabancı uyruklu vatandaşlardan, veya geçerli vizesi olan pasaportu olsa dahi, tüm pasaport tipleri için, (Umuma Mahsus, Hususi Damgalı, Hizmet Damgalı, Diplomatik) seyahat bitim tarihi itibariyle minimum 6 ay geçerlilik şartı aramaktadır. Bu sebeple 6 aydan az geçerliliği olan pasaportlara acentemiz tarafımızdan onay verilmemektedir.6 aydan az geçerliliği olan pasaport sahiplerinin tura katılamamalarından dolayı MNG Turizm’in yolcuya karşı herhangi bir tazminat yükümlülüğü yoktur. 
• MNG Turizm geziye katılacak tüketicilerle, gemi, otel, taşıyıcı firmalar ve gezi ile ilgili diğer hizmetleri sunan her türlü üçüncü şahıs ile ve tüzel kişilikler nezdinde aracı konumundadır. Bu nedenle kendisine müracaat ile geziye kayıt olan tüketicilerin, Acente ile taşımayı üstlenen müesseseler arasında yapılmış anlaşmalar hilafına; gösterilen araç programlarında, saatlerde, yerlerinde hazır bulunmamasından, kara, hava ve deniz araçlarının her türlü gecikmelerinden, grev, terör, savaş ve savaş ihtimali bunlara veya benzer mücbir sebeplerden, ulaşım aracını kullananın kendi hatasından veya üçüncü kişilerin şahsi kusurlarından veya öngörülmez teknik hususlardan kaynaklanan her türlü aksaklıklardan, maddi, manevi hasarlı kazalardan konaklama eksik veya tesislerinin hatalı hizmetlerinden, Acente'nin işleten sıfatı olmaması nedeni ile mevcut sorumluluğu bulunmadığını, asli fail gibi doğrudan doğruya sorumlu olmadığını taraflar bilmektedirler. 
• Tüm gümrüklü yurtdışı çıkışlarında kalkış günü ilgili limanda tur hareket saatinden 3 saat önce hazır bulunulması gerekmektedir. Özellikle diğer şehirlerden iç hat uçuşu ile liman yada havalimanlarına gelecek olan misafirlerin uçuş saatlerini limanda olunması gereken saate göre ayarlamaları gerekmektedir. Bu sebepten dolayı geç kalınma ve/veya durumunda tura katılamama sorumluluk yolcuya ait olup, MNG Turizm’in yolcuya karşı herhangi bir tazminat yükümlülüğü yoktur. İlgili havayolunun online check in sitesi var ise, check in işlemlerini tur hareketinden 24 saat önce şahsen yapmaları tavsiye edilir. 
• MNG Turizm; havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir. Tüm uçuş saatlerinin tur hareket saatinden 48 saat önce yolcu tarafından teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 
• Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde Continental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir. 
• 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir. 
• Otellerde sınırlı sayıda TWIN (2 ayrı yataklı) oda bulunmasından dolayı, TWIN oda talebinizi rezervasyondan önce kontrol ediniz. 
• 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvaffakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur. 
• Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlar olup içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Müze, ören yeri girişlerini içermez. Ekstra turlar, tur lideri tarafından belirlenecek kişi sayısı ile gerçekleştirilir ve günleri programın akışına göre tur lideri tarafından değiştirilebilir. Hava durumuna bağlı olarak turlar gerçekleşmeyebilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından MNG Turizm sorumlu tutulamaz. 
• Yol üzerinde yapılacak ekstra turlarda, tura katılmayacak olan misafirlerimiz tur lideri tarafından kente girmeden önce yol üzerinde yaralanabilecekleri dinlenme alanlarına yönlendirilecektir. 
• Tur – Alan – Tur Lideri - Otel bilgilendirmeleri tur hareketinden 48 saat önce satış danışmanınız tarafından mail ve sözlü olarak yapılacaktır. 
• Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ve bu ilaçlar ile ilgili ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 
• Pasaport resmi bir belge niteliğinde olup herhangi bir şekilde zedelenmiş, kirlenmiş, özellikle dikişte veya sayfalarında yırtık olması gibi sebeplerden dolayı pasaport polisi sizi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 
•Bu tura katılabilmek için tur bitim tarihinden itibaren 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. Türk vatandaşlarına bu turda vize uygulanmamaktadır. Pasaport polisi sizi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Kampanyalar

Kampanyalar

%10'nu Şimdi, Kalanı 35 Gün Kala Öde

%10'unu rezervasyon anında ödenerek, kalanını 35 gün kalaya kadar dilediğiniz zaman tamamlayabilirsiniz. Üstelik 35 Gün kalaya kadar kesintisiz iptal hakkıyla. Bu kampanya kredi kartına taksit seçeneklerinde geçerli değildir.

Ekstra 3.000TL'ye varan İndirim

50.000TL ve üzeri işlemlerinizde Ekstra 3.000 TL İndirim
40.000TL - 49.999TL arası işlemlerinizde Ekstra 2.000 TL İndirim
25.000TL - 39.999TL arası işlemlerinizde Ekstra 1.500 TL İndirim
20.000TL - 24.999TL arası işlemlerinizde Ekstra 1.000 TL İndirim

  • Rezervasyon toplam tutarına, satın alma aşamasında ödeme yapmadan önce "çağrı merkeimizi" aramanız durumunda anında indirimden yararlanabiliriz.
  • Yeni yapılan rezervasyonlarda geçerlidir. Geriye dönük işlem yapılamaz. Rezervasyon iptal edilip tekrar kayıt açılması halinde de kampanyadan faydalanılamaz. Rezervasyon iptali durumunda, misafirin rezervasyonunda bulunan iptal ve iade koşulları geçerlidir.
  • Diğer kupon kampanyaları ile birlikte kullanılamaz.
  • Kampanya sadece www.mngturizm.com ve çağrı merkezimizde (444 2000) geçerlidir.
  • Kampanya sınırlı sayıda kontenjan için geçerlidir.
  • MNG Turizm bildirim yapmaksızın kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

300 TL ParafPara Kampanyası

  • 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yurt içinde MNG Turizm üzerinden tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri her harcamaya 150 TL, toplamda 300 TL ParafPara verilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması  ya da SYHT1 yazıp 3404'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
  • Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. 
  • Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 300 TL’dir. 
  • Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
  • Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
  • Paraf ve Parafly ile yapılan işlemler dahil olup,  Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri dahil değildir. 
  • Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15.06.2024 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 16.06.2024 tarihinde geri alınacaktır.

Vize Bilgilendirme

Bu turda Türk pasaportuna vize uygulanmamaktadır. Diğer ülke vatandaşlarının kendi konsolosluklarından ilgili ülke için giriş şartları hakkında bilgi alması gerekmektedir. (Vize aracılık hizmetimiz sadece Türk pasaportları için yapılmaktadır.)

Ara Talep Et Canlı Destek WhatsApp