MNG Üye Ödeme Girişi
Rezervasyon Numaranız
Ülke Kodu
Cep Telefonu Numaranız
OK

Warning

BİZ SİZİ ARAYALIM
Bize bilgilerinizi gönderin size ulaşalım...
Çağrı Merkezi Çalışma Saatleri
Hafta İçi : 09:00 - 20:00
Hafta Sonu (Cumartesi) : 09:00 - 18:00
Hafta Sonu (Pazar) : 11:00 - 16:00
BİZ SİZİ ARAYALIM
Hakkımızda
Acentelerimiz
TIKLAYIN, BİZ SİZİ ARAYALIM 444 2 000 - 0850 811 2000
Üye Girişi
Acenta Girişi
0
OK

Warning

Biz Sizi Arayalım
Adınız Soyadınız
Telefon Numaranız
E-Mail Adresiniz
Arama Zamanı
Hafta İçi : 09:00 - 20:00
Hafta Sonu (Cumartesi) : 09:00 - 18:00
Hafta Sonu (Pazar) : 11:00 - 16:00

Benelux - Paris Turu

HEMEN SATIN AL
  • PROGRAM / FİYAT
  • VİZE
  • GENEL ŞARTLAR
  • SATIN AL
TARİH SEÇENEKLERİ
Google Map
TIKLAYIN, BİZ SİZİ ARAYALIM 444 2 000 - 0850 811 2000
Çağrı Merkezi Çalışma Saatleri
Hafta İçi : 09:00 - 20:00
Hafta Sonu (Cumartesi) : 09:00 - 18:00
Hafta Sonu (Pazar) : 11:00 - 16:00
FRANSA VİZESİ
FRANSA (UMUMA MAHSUS) PASAPORT YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT GRİ (HİZMET) PASAPORT (DİPLOMATİK) PASAPORT
Vize Var Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün)
İSTANBUL FRANSA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER
AYDIN-BALIKESİR-BİLECİK-BURSA-ÇANAKKALE-DENİZLİ-EDİRNE-İSTANBUL-İZMİR-KIRKLARELİ-KOCAELİ-KÜTAHYA--MANİSA-MUĞLA-SAKARYA-TEKİRDAĞ-UŞAK-YALOVA
ANKARA FRANSA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER
ADANA-ADIYAMAN-AFYON-AĞRI-AKSARAY-AMASYA-ANKARA-ANTALYA-ARDAHAN-ARTVİN-BARTIN-BATMAN-BAYBURT BİNGÖL-BİTLİS-BOLU-BURDUR-ÇANKIRI-ÇORUM-DİYARBAKIR-DÜZCE-ELAZIĞ-ESKİŞEHİR-ERZİNCAN-ERZURUM- GAZİANTEP-GİRESUN-GÜMÜŞHANE-HAKKARİ-HATAY(ANTAKYA)-İÇEL(MERSİN)-IĞDIR-ISPARTA-KARAMAN- KAHRAMANMARAŞ-KARABÜK-KARS-KASTAMONU-KAYSERİ-KİLİS-KIRIKKALE-KIRŞEHİR-KONYA-MALATYA-MARDİN-MUŞ-NEVŞEHİR-NİĞDE-ORDU-OSMANİYE-RİZE-SAMSUN-ŞANLIURFA-SİİRT-SİNOP-ŞIRNAK-SİVAS-TOKAT-TRABZON-TUNCELİ-VAN-YOZGAT-ZONGULDAK
İşverenler için Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış İngilizce dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalı)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri, Uluslararası sağlık sigortası
Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu
  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri (İstanbul başvurularında talep edilmemektedir)
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi (İstanbul başvurularında talep edilmemektedir)
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü (yeni adı sigortalı isim listesi)
  • Son üç aylık bordro (kaşeli ve imzalı - imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben İngilizce dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi, Uluslararası sağlık sigortası
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi
Öğrenciler İçin Vize Başvurusu
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi(İngilizce)
  • Konsolosluğa hitaben İngilizce dilekçe
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, (3 aydan eski olmamalı) Ankara Konsolosluğu anne veya babadan biri ile seyahat ediyor ise veya birlikte seyahat etmiyorsa mutlaka muvaffakatname ister (FRANSIZCA OLMALI ve OTELİN ADI, ADRESİ VE KONAKLAMA TARİHLERİ VE VARSA REFAKAT EDECEK KİŞİNİN BİLGİLERİ AÇIK AYRINTILI BİR ŞEKİLDE MUTLAKA BU BELGEDE YAZMALIDIR),
  • Uluslararası sağlık sigortası
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekliler İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben İngilizce dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
Ayrıca…
  • Yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Biometrik fotoğraf + N.cüzdanı fotokopisi (ANKARA için; biometrik (35mm-45mm) fotoğraf olması gerekiyor.
  • Tur hareket tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır. (37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Banka hesap cüzdanı f.kopisi son 3 aylık h.hareketini gösteren ve hesabında en az 5-6 bin lira bakiye olan hesap olmalıdır.
  • Ankara’dan yapılan tüm başvurularda TAM VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ ve ODA KAYIT BELGESİ istenilmektir.
  • Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Pasaportunuz Yenilenmiş Ve Eski Pasaportunuzda İlgili Konsolosluğa Ait Vize Mevcut İse Eski Pasaportunuzu Da Belgeler İle Birlikte Vermeniz Yararlı Olacaktır.
  • Münferit Vize, başvuru gününden en az 2-5 iş günü sonra geri döner.
  • Vize Alımı Konusunda Şirketimizin Hiçbir Sorumluluğu Yoktur. Seyahat Acentesi Müşteri Ve Konsolosluk Arasında Sadece Aracıdır.
  • Konsolosluklar, eksiksiz evrak teslimi yapılsa bile misafiri şahsen görmek isteyebilirler.Böyle bir durumda randevu bilginiz acentemiz tarafından size iletilecektir.
  • Schengen ülkeleri için vize başvurusu yaparken 22 Eylül 2014 sonrası parmak izi vermemiş olan her misafir aracı kuruma şahsen gelerek parmak izi vermek zorundadır.
Tour Bilgileri
  • Luxemburg konaklamaları; Luxemburg, Belval, Thionville, Leıweng ve Kirchberg bölgelerinde yapılacaktır.

     

    ÜCRETE DAHİL OLANLAR

    • Programda belirtilen havayolu ile belirtilen parkur da ekonomi sınıf uçak bileti
    • Havalimanı vergileri
    • Alan/otel/alan transferleri, şehirler arası transferler
    • Belirtilen kategori otellerde oda+kahvaltı (Continental kahvaltı) konaklamalar
    • Programda belirtilen panoramik şehir turları
    • Otel konaklama turist vergileri
    • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
    • Türkçe tur liderliği hizmeti

     

    ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR

    • 15 TL Yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihi öncesinde ilgili bankalara veya havalimanı Harç Pulu bankosuna yatırılmalıdır.)
    • 120 Euro vize ücreti ve hizmet bedeli
    • Seyahat Sigorta Poliçesi ücreti (15 Euro, 0-65 yaşına kadar geçerli ücrettir. 65-80 yaş arası olan prim oranlarını danışmanımızdan öğreniniz. Poliçe kapsamı dışında kalan vakalar ile ilgili satış danışmanınızdan bilgi formunu talep ediniz.)
    • Kişisel harcamalar
    • Öğle ve akşam yemekleri
    • Müze, ören yeri veya benzeri tüm giriş ücretleri
    • Ekstra turlar

     

    GENEL ŞARTLAR

    Genel şartlar ‘Tur Broşürü'nün ve ‘Tur Kayıt Sözleşmesi’nin ayrılmaz bir parçasıdır, bağımsız düşünülemez.

    • Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur satış temsilciniz ya da acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
    • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.
    • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir. Bu gibi durumlarda MNG Turizm misafirleri MNG Turizm sorumluluğundadır.
    • Bu fiyat listesi ve program yeni bir fiyat listesi çıkana kadar geçerlidir.
    • Tüm paket programlarımızdaki fiyatlarımız minimum 10 kişiye kadar kontenjanlar ile sınırlı olup üzeri kişi sayısı gruplarınız için fiyat artışı olabilir. Lütfen fiyat bilgisi sorunuz.
    • Normal pasaportlarda pasaport veriliş tarihinin 10 seneden daha fazla, diğer pasaport tiplerinde ise 5 seneden daha fazla olması durumunda, seyahate katılacak kişinin geçerli vizesi olsa dahi, yurt dışına çıkamaz ve pasaporta vize alım işlemi yapılamaz. Lütfen pasaport bilgi ve detaylarınızı kontrol ediniz.
    • Pasaport polisi Türkiye gümrüklerinden çıkış yapılırken, Türk Vatandaşlarından veya Yabancı uyruklu vatandaşlardan, veya geçerli vizesi olan pasaportu olsa dahi, tüm pasaport tipleri için, (Umuma Mahsus, Hususi Damgalı, Hizmet Damgalı, Diplomatik) seyahat tarihi itibariyle minimum 6 ay geçerlilik şartı aramaktadır. Bu sebeple 6 aydan az geçerliliği olan pasaportlara acentemiz tarafımızdan onay verilmemektedir.6 aydan az geçerliliği olan pasaport sahiplerinin tura katılamamalarından dolayı MNG Turizm’in yolcuya karşı herhangi bir tazminat yükümlülüğü yoktur.
    • MNG Turizm geziye katılacak tüketicilerle, gemi, otel, taşıyıcı firmalar ve gezi ile ilgili diğer hizmetleri sunan her türlü üçüncü şahıs ile ve tüzel kişilikler nezdinde aracı konumundadır. Bu nedenle kendisine müracaat ile geziye kayıt olan tüketicilerin, Acente ile taşımayı üstlenen müesseseler arasında yapılmış anlaşmalar hilafına; gösterilen araç programlarında, saatlerde, yerlerinde hazır bulunmamasından, kara, hava ve deniz araçlarının her türlü gecikmelerinden, grev, terör, savaş ve savaş ihtimali bunlara veya benzer mücbir sebeplerden, ulaşım aracını kullananın kendi hatasından veya üçüncü kişilerin şahsi kusurlarından veya öngörülmez teknik hususlardan kaynaklanan her türlü aksaklıklardan, maddi, manevi hasarlı kazalardan konaklama eksik veya tesislerinin hatalı hizmetlerinden, Acente'nin işleten sıfatı olmaması nedeni ile mevcut sorumluluğu bulunmadığını, asli fail gibi doğrudan doğruya sorumlu olmadığını taraflar bilmektedirler.
    • Tüm gümrüklü yurtdışı çıkışlarında kalkış günü ilgili limanda tur hareket saatinden 3 saat önce hazır bulunulması gerekmektedir. Özellikle diğer şehirlerden iç hat uçuşu ile liman yada havalimanlarına gelecek olan misafirlerin uçuş saatlerini limanda olunması gereken saate göre ayarlamaları gerekmektedir. Bu sebepten dolayı geç kalınma ve/veya durumunda tura katılamama sorumluluk yolcuya ait olup, MNG Turizm’in yolcuya karşı herhangi bir tazminat yükümlülüğü yoktur. İlgili havayolunun online check in sitesi var ise, check in işlemlerini tur hareketinden 24 saat önce şahsen yapmaları tavsiye edilir.
    • MNG Turizm; havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir. Tüm uçuş saatlerinin tur hareket saatinden 48 saat önce yolcu tarafından teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.
    • Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde Continental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
    • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Otellerde sınırlı sayıda TWIN (2 ayrı yataklı) oda bulunmasından dolayı, TWIN oda talebinizi rezervasyondan önce kontrol ediniz.
    • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvaffakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
    • Disneyland ekstra tur esnasında rehberlik hizmeti gidiş – dönüş transferi esnasında verilecektir, Park içerisinde rehberlik hizmeti bulunmamaktadır.
    • Disneyland park giriş ücretleri programlarda belirtildiği gibidir.
    • Paris ikonları turu ücretleri programda belirtildiği gibidir. Eiffel kulesinde 2. Kata çıkış mevcuttur. Arzu eden misafirler hava şartları müsait olduğu takdirde tur esnasında fark ödeyerek 3. katına çıkabilirler.
    • Louvre Müzesi & Versaille sarayı turu ücretleri programda belirtildiği gibidir. Kısıtlı yerimiz olduğu için turun ilk günü rehber rezervasyon yaptırılması gerekmektedir.
    • VIP Room gece klübü turumuz min 6 kişi olmak şartı ile gerçekleşecek olup, turumuza Tek yön transferlik, Asistanlık hizmeti, Özel masa, limitli içecek dahildir. Turun ilk günü rehber rezervasyon yaptırılması gerekmektedir.
    • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlar olup içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Müze, ören yeri girişlerini içermez. Ekstra turlar, tur lideri tarafından belirlenecek kişi sayısı ile gerçekleştirilir ve günleri programın akışına göre tur lideri tarafından değiştirilebilir. Paris’te Paris metrosu ile gerçekleşebilir. Hava durumuna bağlı olarak turlar gerçekleşmeyebilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından MNG Turizm sorumlu tutulamaz.
    • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ve bu ilaçlar ile ilgili ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
    • Yol üzerinde yapılacak ekstra turlarda, tura katılmayacak olan misafirlerimiz tur lideri tarafından kente girmeden önce yol üzerinde yararlanabilecekleri benzillik gibi dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.
    • Tur – Alan – Tur Lideri - Otel bilgilendirmeleri tur hareketinden 48 saat önce satış danışmanınız tarafından mail ve sözlü olarak yapılacaktır.
    • Pasaport resmi bir belge niteliğinde olup herhangi bir şekilde zedelenmiş, kirlenmiş, özellikle dikişte veya sayfalarında yırtık olması gibi sebeplerden dolayı pasaport polisi sizi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
    • Vize başvurusu için tur bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ve konsolosluk tarafından istenilen evraklar gerekmektedir. Gerekli evraklar listesini satış temsilcisinden talep edebilirsiniz. Yeşil pasaport sahipleri için bu turda vize uygulanmamaktadır. Vize alınmış olması o ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez. Pasaport polisi sizi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Kaç Kişi
Yetişkin
Çocuk
1.Çocuk Yaşı
<1 - 18
-
+
2.Çocuk Yaşı
<1 - 18
-
+
3.Çocuk Yaşı
<1 - 18
-
+
OK

E-Bulten Kaydınız Alınmıştır.