Costa Favolosa ile Akdeniz - Transatlantik - Brezilya Gemi Turu - THY ile 17 Gece Tur Programı
Tur Çıkış Şehri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL HAVALİMANI – MİLANO - SAVONA

İstanbul Havalimanı Dış hatlar terminalinde saat 05.30'da buluşmamızın ardından check-in işlemlerimizi yapıyoruz ve TK 1873 sefer sayılı uçak ile saat 08.55’de hareket ediyoruz. Milano’ya yerel saat ile saat 09.45’de varışımızın ardından gemimize transfer. Gemiye varışımız ardından Check-in işlemleri ve kabinlere yerleşmemizin ardından serbest zaman. Gemimizin hareketi saat 16:30.



2 Gün: MARSİLYA

Gemimiz sabah saat 09.00’da Marsilya’ya varıyor. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman.  Avrupa’da en büyük kara alanına sahip olan Fransa’nın 2. en büyük şehri Marsilya, Provence’ın sınırları içinde yer alıyor. Bazıları şehrin merkezi olarak, St. Charles Garı’nı bazıları ise Le Vieux-Port denilen eski limanı kabul ediyor. Şehir merkezine 30 km uzaklıktaki Marsilya Havaalanı’ndan her 20 dakikada bir hareket eden otobüsler, yolcuları Saint Charles Garı’na getiriyor. Burada arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Marsilya Panoramik Şehir Turu & Aix En Provance” turuna katılabilirler. Bu günkü turumuzda rehberimizle buluştuktan sonra ilk önce Marsilya’ya 40 dakika mesafede bulunan Aix en Provence’a gideceğiz. Fransa'nın güneyinde Marsilya'ya 25 km uzaklıktaki tarihi ve kültürel bir şehir olan Provence, Arnavut kaldırımlı daracık sokakları ile Beyoğlu'nu anımsatıyor. Yat limanları ve çiçekli tepeleriyle, Fransa'nın başka hiçbir bölgesine benzemez. Romanesk ön cephesi ve üstü kapalı kemerli yolu ile XII. Yüzyıldan kalma meşhur St. Saviour’s Katedrali ile başlayacak. Daha sora şehrin eski bölgesinde yapacağımız keyifli yürüyüş sırasında burada bulunan antik hanları ve 17. Yy’da Kardinal Mazarino’nun kardeşi tarafından tasarlanmış olan Mazarino semtini göreceksiniz. Kısa bize molanın ardından önemli bir denizcilik şehri olan Marsilya’ya geride döneceğiz. İlk olarak yüksek bir tepenin üzerinde bulunan “Notre Dame de la Garde Kathedrali”ni ziyaret ederek başlayacağız. Bu ziyaret ardından Longchamps Çeşmesi, Saint Charles tren garı, eski şehir, Hotel de Ville ve yat limanı bölgesi görülecek yerlerden bazıları. Daha sonra şehir merkezinde serbest vaktimizin ardından gemimize döneceğiz. Geminin hareketi saat 18.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



3 Gün: BARSELONA

Gemimiz sabah saat 09.00’da Barcelona limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Panoramik Barcelona Şehir Turu” na katılabilirler. Avrupa’nın en güzel metropollerinden biri olan Barcelona’daki şehir turumuz, limanda bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile başlayacak. La Rambla Caddesi, Cristoforo Colombo Anıtı, Maremagnum Suni Limanı, Barceloneta Plajı, Olimpiyat bölgesi ve limanı, Catalunya Meydanı, Gaudi’nin evlerinin bir sokak müzesine dönüştürdüğü Paseu de Gracia caddesi ve en temel eseri Sagrada Familia göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası gemimize geri döneceğiz. Geminin hareketi saat 14.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



4 Gün: DENİZDE SEYİR

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



5 Gün: DENİZDE SEYİR

Denizde seyir



6 Gün: ARRECIFE

Gemimiz sabah saat 10.00’de Arrecife limanına yanaşacak. Sabah kahvaltısı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Kanarya Adaları'ndan Lanzarote'de bulunan kıyı kenti Arrecife, denizci geçmişi ile harmanlanmış canlı bir yerleşim bölgesi. Bir zamanlar Atlantik'in Venedik'i olarak anılan şehir; sahil gezinti parkurları, parkları ve ilgi çekici bir mimariye sahip. Kanarya Adaları arasında yüzölçümü açısından 5. büyük ada olan Arrecife güzel bir yaz tatili için ideal. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Arrecife Şehir Turu” na katılabilirler. Kanarya adalarının Lanzarote adasının doğusunda yer alan Arrecife 1852 yılında başkent olarak kurulmuştur. Arrecife ismi, korsan saldırılarından korunmak için kullandıkları siyah volkanik kayalardan gelmektedir. Rehberimiz ile bölgeyi tanımak için zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Geminin hareket saati 18.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



7 Gün: ST. CRUZ DE TENERIFE

Gemimiz sabah saat 08.00’da St.Cruz de Tenerife limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Santa Cruz de Tenerife İspanya'nın Kanarya Adaları Özerk Bölgesi'nin Las Palmas de Gran Canaria şehri ile birlikte eş-başkentidir. Ayrıca Santa Cruz de Tenerife İli'nin de en büyük kenti ve başkentidir. Şehir Tenerife adasını en önemli yerleşim merkezidir. Kanarya Adaları’nın gözbebeği olan ada, İspanya’nın turizm gelirleri sıralamasında ilk sıralarda yer alan bir tatil durağı. Plajları, mekânları, doğası ve sıcakkanlı insanlarıyla keşfedilmesi ve yaşanması gereken bir maceranın diğer adıdır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra  “St.Cruz de Tenerife Şehir Turu” ile bu güzel adayı tanıma fırsatı bulacaklardır. Kanarya Takımadaları'nın en büyüğü Tenerif; her gezgine keyif verecek büyüye sahip. Gezimiz güneydeki Santa Cruz Limanı'ndan başlayıp, Esperanza ormanları ile çevrili 3781 metre yülseklikteki Teide Yanardağı'nın çevresindeki yeşil vadiler arasından Orotava Köyü'ne ve barındırdığı muhteşem Balkonlu İspanyol Evleri'ne uğrayıp Afro-Okyanus kültürünün size sunduğu otantik hediyelikler arasında kaybolmak isteyeceksiniz. Gezimizin devamında bir başka alışveriş ve keyif cenneti olan adanın kuzey sahillerindeki Puerta de la Cruz'da gönlünüzce serbest zamanınızı değerlendirmeniz için zamanınız olacak. 
Gemimizin hareket saati 18.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 



8 Gün: TRANSATLANTİK GEÇİŞİ

Denizde seyir halinde geçecek günlerimizde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



9 Gün: TRANSATLANTİK GEÇİŞİ

TRANSATLANTİK GEÇİŞİ



10 Gün: TRANSATLANTİK GEÇİŞİ

TRANSATLANTİK GEÇİŞİ



11 Gün: TRANSATLANTİK GEÇİŞİ

TRANSATLANTİK GEÇİŞİ



12 Gün: TRANSATLANTİK GEÇİŞİ

TRANSATLANTİK GEÇİŞİ



13 Gün: RECIFE

Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Gemimiz sabah saat 13.00’da Recife limanına yanaşacak. Kuzeydoğu Bölgesinin ana giriş kapılarından biri olan Recife, kanalları ve Capibaribe ve Beberibe nehirlerinin üzerindeki sayısız köprüleriyle muhteşem parkları ve meydanları ile Brezilya’nın Venedik’i olarak tanınır. Pernambuco eyaletinin başkenti olan Recife Maceió’dan 256 km ve Salvador’dan 833 km uzaklıktadır. Recife kenti adını, şehrin en lüks evleri, modern binaları, şık lokanta ve otellerinin bulunduğu muhteşem Pina ve Boa Viagem plajlarını koruyan resifler, yani mercan kayalıklarından almıştır.Dileyen misafirlerimiz rehberleri tarafında düzenlenecek olan ekstra “Recife Şehir Turu“ na katılabilirler. Gemimizin hareketi saat 20.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



14 Gün: MACEIO

Gemimiz sabah saat 07.00’da Macaio limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Alagoas eyaletinin başkenti olan Maceió, Brezilya’nın en güzel kumsallarından olan Jatiúca, Guaxuma ve Garça Torta plajları, çeşitli ilginç ve değisik folklor gösterileri ve koloni zamanından kalan tarihi mahalleleri ile Brezilya’nın  gurur kaynaklarından biridir. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra  “Maceio Şehir Turu” ‘na katılabilirler.Gemimizin hareket saati 13.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



15 Gün: SALVADOR DE BAHIA

Gemimiz saat 08.00’da Salvador de Bahia limanına yanaşacaktır. Gemide alınacak sabah kahvaltısı sonrasında arzu edenler rehberimizin düzenleyeceği  ekstra “Salvador de Bahia Şehir Turu” ‘na katılabilirler. Bu turumuzda limandan ayrılarak şehrin en önemli ulaşım araçlarından biri olan “Elevador Lacerda” asansörü ile şehri üst kısmına çıkacağız. Burada yerel halkın yaşamından bir kesitler görerek tarihi şehre ulaşıyoruz. Praça Municipal, Rua da Misericordia Caddesi, Misericordia’s Kilisesi ve Müzesi, Praça de Se meydanını görüp Brezilya’nın en ünlü tarihi merkezi olan Pelourinho’ya varacağız. Daha sonra yürüyerek kıyı kısmına inerek şehrin etrafında yer alan tarihi ve doğal güzellikleri görmek için özel otobüsümüzle panaromik olarak şehir turumuzu tamamlıyoruz. Bu turda inanılmaz manzaralar sizlere eşlik ederken fotoğraf makinelerinizi ve cep telefonlarınızın kameralarını hazır tutmanızı tavsiye ediyoruz. Turumuzun bitiş noktası limanımız olacak. Gemiye giriş ardından kısa bir dinlenme sonrası akşam yemeğinde buluşuyoruz.  Geminin hareketi saat 14.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



16 Gün: DENİZDE SEYİR

Denizde seyir halinde geçecek günlerimizde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



17 Gün: RIO DE JANERIO

Gemimiz saat 08.00’da Rio de Janerio limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltımızın ardından arzu edenler rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği  “Rio de Janerio Şehit Turu” ‘na katılabilirler. Bugün turumuza Limandan önce özel otobüsümüz ile başlayacak sonrasında tren yolculuğu devam edip zirvesine ulaşacağımız Tijuca Ulusal Parkına hareket ile başlıyoruz. Corcovado tren istasyonundan, hayret verici bir tren yolcuğu yaparken bizlere Tijuca ormanlarının kelimelerin kifayetsiz kalacağı güzelliği eşlik edecek. Yaklaşık 700 metrelik tepeye vardımızda nice fotoğraflara ve filmlere konu olmuş, Brezilya’nın en önemli turistik simgelerinden biri olan Kurtarıcı İsa olarak bilinen  Cristo Redentor heykelini ve manzarasını görme fırsatını yakalayacaksınız. Bu ziyaretten sonra, dünyanın en güzel sahillerinden biri olan Copacabana plajını ziyaret edeceğiz. Sonrasında alacağımız Öğle yemeğimizin ardından Rio’nun en ünlü sembollerinden olan Sugar Loaf’a  geçmeden önce Rio’nun tarihi merkezinde San Sebastian Katedrali, Dünya’nın en büyük stadyumu olan Maracana Stadyumu, Sambodromo,  Carnival Samba tepesini ziyaretimizin ardından Sugar Loaf tepesine teleferik ile çıkıyoruz. Guanabara Bay, Niteroi ve İsa’nın en ünlü heykelinin olduğu muhteşem manzarayı ve Rio şehrini kuşbakışı izledikten sonra Gemimizin bulunduğu limana hareket. Geminin hareketi saat 18.00. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.



18 Gün: SANTOS – SAO PAOLO – İSTANBUL HAVALİMANI

Gemimiz saat 09.00’da Santos limanına yanaşacaktır. Gemi çıkış işlemlerimizin ardından gemiden ayrılıyoruz. Bizi bekleyen araçlarımız ile Sao Paolo Havaalanına hareket ediyoruz. Uçuş saatimize fazla zaman olduğu için günü değerlendirmek isteyen misafirlerimiz, rehberleri tarafında düzenlenecek olan ekstra “Sao Paolo Şehir Turu” ‘na katılabilirler. Bu turumuzda Brezilya’nın en büyük ve kalabalık şehri olduğu gibi tüm Güney Amerika’nın en geniş şehri olan yaklaşık 1530 km karelik genişliği ile devasa bir kenti tanıyacağız. Şehrin tüm önemli noktalarını gezeceğiz. Parque do Ibirepuera, Obelisk, devrim meydanı, hükümet binaları, katedral ve birçoğu turunuz içinde olacak. Tur sonrası havalimanına transfer. Check-in işlemlerimizin ardından Türk Hava Yollarının TK 194 sefer sayılı uçağı ile saat 23.45’de İstanbul'a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 18.25’de İstanbul Havalimanına varış. Turumuzun sonu



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  •   Türk Hava Yolları ile İstanbul Havalimanı – Milano / Sao Paolo – İstanbul Havalimanı arası ekonomi sınıfı uçuşlar. 
  •   Costa Favolosa gemisinde tercih edilen kabin kategorisinde 17 gece 18 gün tam pansiyon konaklama.
  •   Havalimanı ve Liman vergileri. 
  •   Havalimanı – Liman – Havalimanı transferleri.
  •   Grubun min 20 pax ve üzeri olması durumunda Tecrübeli Türkçe Tur Liderliği Hizmeti.
  •   Gemide sabah, öğle, akşam yemekleri ve ara ikramlar.
  •   Gemideki eğlence ve şovlar.
  •   Fitness & Spor salonu kullanımı.

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  •   Servis ücretleri. Günlük kişi başı 11€ gemide ödenir. 
  •   Gemi veya rehberiniz tarafından organize edilecek tüm ekstra turlar.
  •   Sağlık hizmetleri. / Kişisel Harcamalar.
  •   Gemideki tüm içecekler.
  •   İç hat bağlantı uçuşları.
  •   Gerekli vize ücreti.
  •   Yurtdışı çıkış harcı (İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznesine yatırabilirsiniz).
  •   Seyahat güvence paketi (İptali kapsamaktadır.). 70 yaş üzeri misafirler için %100 surprim uygulanır.(50€)


Tur Çıkış Şehri
    Notlar

    İptal Şartları

    Rezervasyon itibari ile; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179-150 gün %15/ 149-120 gün %25 / 119-90 gün %30

    / 89-60 gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 Gün %90 / 9 günden az %100

    https://www.mngturizm.com/costa-favolosa-ile-akdeniz-transatlantik-brezilya-turu-thy-ile-17-gece-corcf103
    MNG Turizm ve Ticaret A. Ş.
    Gülbahar Mahallesi 5. Yıl Sokak No:6 İç Kapı No: 7 Profilo Plaza E Blok, Şişli / İSTANBUL
    444 2000


    Bu çıktı 18.04.2024 13:33 tarihinde verilmiştir. MNG Turizm ve Ticaret A. Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.