Costa Diadema ile İstanbul Çıkışlı Fransa - İspanya - Yunanistan Turu - Ekstra Turlar Dahil - THY ile 9 Gece Tur Programı
Tur Çıkış Şehri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL GALATAPORT

İstanbul Galataport Limanında rehberimizle buluşmamız sonrasında, gemi check in işlemleri ve kabinlere yerleşmenin ardından serbest zaman. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir, Onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor. Gemimiz bu gece İstanbul’da demirliyor. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.



2 Gün: İSTANBUL GALATAPORT – DENİZDE SEYİR

Gemimiz saat 12:30’da İstanbul Galataport Limanı’ndan hareket ediyor. Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor. bu gece İstanbul’da demirliyor. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.



3 Gün: İZMİR/EFES & MERYEM ANA KİLİSESİ

Gemimiz saat 07:00’da İzmir Limanı’na varıyor. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Serbest zaman sonrası düzenlenecek “Efes Antik Kenti & Meryem Ana Kilisesi Turu” yapılacaktır. Tur sonrası gemimize geri dönüyoruz. Gemimizin hareketi saat 17.00.  Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.



4 Gün: GİRİT/HERAKLİON

Gemimiz saat 09:00’da Girit/Heraklion Limanı’na varıyor. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Serbest zaman sonrası rehberimiz eşliğinde “Girit Şehir Turu & Knossos Sarayı Turu”yapılacaktır. Turumuz esnasında Agios Titos Kilisesi, Rasih Bey Konağı, Agios Minas Katedrali, Osmanlı Bon Marche Binası, Valide Sultan Camii Şadırvanı, Evkaf Binası, Morosini Şadırvanı, Osmanlı Kışlaları, Venedik Loggiası, Venedik Limanı ve tersaneleri görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası M.Ö. 2000 yılında inşa edilen ve Minos Krallığının başkenti olan Knossos Sarayını ziyaret etmek için heraket ediyoruz. Efsanevi bir labirent olduğuna inanılan ve içerisinde birçok oda bulunan sarayı gördükten sonra Heraklion şehir merkezine dönüyoruz, serbest zamanın ardından gemimize geri dönüyoruz. Gemimizin hareketi saat 19.00’da.  Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.



5 Gün: PİRE/ATİNA

Gemimiz saat 06:00’de Pire/Atina limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman.Atinayla bütünleşmiş canlı ve büyük bir şehir olan Pire, Yunanistan’ın en büyük limanıdır. Eski Yunan Medeniyetlerinin en güçlü sembolü Pantheon, Akropolis`in üzerinde yer alır. Daha aşağıda tavernalar ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Plaka`da günün ve gecenin ritmini yakalamak mümkündür. Sabah kahvaltısının ardından kişisel aktiviteler ve alışveriş için serbest zaman. Serbest zaman sonrası rehberimiz eşliğinde düzenlenecek “Atina Şehir Turu ” yapılacaktır. Turumuza Pireden yaklaşık 45 dk mesafede yer alan Atina’ya giderek başlıyoruz. Atina’ya varışımız ile birlikte panoramik Atina şehir turu; Acropol, Agora, Zeus Tapınağı, Parlamento Binası, Syntagma - Omonia Meydanları, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Başbakanlık Konutu, Tarihi Olimpiyat Stadyumu, Panepistimiou Bulvarları, Ulusal Kütüphane ve Akademi üniversitesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turunun ardından serbest zamanımız olacaktır.Geminin hareketi saat 14.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



6 Gün: DENİZDE SEYİR

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



7 Gün: DENİZDE SEYİR

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



8 Gün: BARSELONA

Sabah kahvaltı sonrası kişisel ihtiyaçlar ve alışveriş için serbest zaman. Gemimiz saat 13:00’da Barselona Limanı’na varıyor. Serbest zaman sonrası Avrupa’nın en güzel metropollerinden biri olan Barcelona’daki şehir turumuz, limanda bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile başlayacak. La Rambla Caddesi, Cristoforo Colombo Anıtı, Maremagnum Suni Limanı, Barceloneta Plajı, Olimpiyat bölgesi ve limanı, Catalunya Meydanı, Gaudi’nin evlerinin bir sokak müzesine dönüştürdüğü Paseu de Gracia caddesi ve en temel eseri Sagrada Familia göreceğimiz yerler arasında. Turumuz esnasında Montjuic tepesine çıkıp manzara fotoğrafları çekeceğiz, tur sonrası gemimize geri dönüş. Gemimizin hareketi saat 19.00’da.  Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.



9 Gün: MARSİLYA – NİCE – MARSİLYA (OTEL KONAKLAMASI)

Gemimiz sabah saat 09:00’da Marsilya Limanına yanaşacak. Sabah kahvaltısının ardından gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştirdikten sonra konaklamamızı gerçekleştireceğimiz otelimize hareket ediyoruz. Otelimize yerleştikten rehberimiz eşliğinde “Avignon & Aix en Provence & Marsilya Şehir Turu” yapılacaktır. Bu günkü turumuzda rehberimizle buluştuktan sonra ilk önce Marsilya’ya 1 saat 15 dakika mesafede bulunan Avignon şehrine gideceğiz. Avignon Papaların 1309-1418 yılları arasında Roma’dan kaçarak sığındıkları ve Papalara ev sahipliği yapmış önemli bir Fransız şehridir. Ayrıca “Sur le pont d’Avignon“ şarkısının da doğduğu ortaçağ şehridir. Şehir surları ortaçağdan kalma olup büyük bölümü ayaktadır. Buradaki turumuzda önce Papalık Sarayını gezeceğiz. Daha sonra kısa bir yürüyüş turu yapıp Avignon Köprüsü’nün resmini çektikten ve turumuzu tamamladıktan sonra Aix en Provence’a hareket ediyoruz. Turumuz Romanesk ön cephesi ve üstü kapalı kemerli yolu ile XII. Yüzyıldan kalma meşhur St. Saviour’s Katedrali ile başlayacak. Daha sora şehrin eski bölgesinde yapacağımız keyifli yürüyüş sırasında burada bulunan antik hanları ve 17. yy’da Kardinal Mazarino’nun kardeşi tarafından tasarlanmış olan Mazarino semtini göreceksiniz.  Kısa bize molanın ardından önemli bir denizcilik şehri olan Marsilya’ya geride döneceğiz.  İlk olarak yüksek bir tepenin üzerinde bulunan “Notre Dame de la Garde Kathedrali”ni ziyaret ederek başlayacağız. Bu ziyaret ardından Longchamps Çeşmesi, Saint Charles tren garı, eski şehir, Hotel de Ville ve yat limanı bölgesi görülecek yerlerden bazıları. Daha sonra şehir merkezinde serbest vaktimizin ardından otelimize döneceğiz. Geceleme otelimizde.



10 Gün: MARSİLYA – İSTANBUL HAVALİMANI

Sabah kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve bizleri bekleyen özel aracımız ile birlikte  Marsilya Havalimanı’na transfer. Check-in işlemlerimizin ardından Türk Hava Yollarının TK 1366 sefer sayılı uçağı ile saat 11.25’de İstanbul'a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 16.35’de İstanbul Havalimanına varış. Turumuzun sonu



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  •   İstanbul Havalimanı – Marsilya arası tek yön ekonomi sınıfı uçuşlar. 
  •   COSTA DIADEMA gemisinde tercih edilen kabin kategorisinde 7 gece 8 gün tam pansiyon konaklama.
  •   1 gece Marsilya’da 4* standartında oda + kahvaltı otel konaklaması
  •   Havalimanı ve Liman vergileri. 
  •   Varılacak limanlarda yapılacak tüm ekstra turlar.
  •   Tüm Transferler.
  •   Tecrübeli Türkçe Tur Liderliği Hizmeti.(Grup kişi sayısı en az 20 olması halinde.) 
  •   Otelde kahvaltı , Gemide kahvaltı, öğle, akşam yemekleri ve ara ikramlar. 
  •   Gemideki eğlence ve şovlar.
  •   Fitness & Spor salonu kullanımı.
  •   Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır).



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  •   Servis ücretleri. Günlük kişi başı 11€ gemide ödenir. 
  •   Gemi veya rehberiniz tarafından organize edilecek tüm ekstra turlar.
  •   Sağlık hizmetleri. / Kişisel Harcamalar.
  •   Gemideki tüm içecekler.
  •   İç hat bağlantı uçuşları.
  •   Gerekli vize ücreti.
  •   Yurtdışı çıkış harcı (İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznesine yatırabilirsiniz).
  •   Seyahat güvence paketi (25€ - İptali kapsamaktadır.). 70 yaş üzeri misafirler için %100 surprim uygulanır.


Tur Çıkış Şehri
  • Galataport Limanı (00:00)
Notlar
Tüm Kara Turları Dahil!

İptal Şartları

Rezervasyon itibari ile; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179-150 gün %15/ 149-120 gün %25 / 119-90 gün %30

/ 89-60 gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 Gün %90 / 9 günden az %100

https://www.mngturizm.com/costa-diadema-ile-istanbul-cikisli-fransa-ispanya-yunanistan-turu-ekstra-turlar-dahil-9-gece-corcd11
MNG Turizm ve Ticaret A. Ş.
Gülbahar Mahallesi 5. Yıl Sokak No:6 İç Kapı No: 7 Profilo Plaza E Blok, Şişli / İSTANBUL
444 2000


Bu çıktı 20.04.2024 07:04 tarihinde verilmiştir. MNG Turizm ve Ticaret A. Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.