MSC Seashore ile Karayipler Turu - THY ile 7 Gece Tur Programı
Tur Çıkış Şehri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL HAVALİMANI - MIAMI

İstanbul Havalimanı Dış hatlar terminalinde 12.11.2022 saat 22.00’de buluşmamızın akabinde check-in işlemlerimizi yapıyoruz ve ardından TK 157 sefer sayılı uçak ile saat 01.45’de Miami’ye hareket ediyoruz. Miami’ye yerel saat ile saat 06.35’de varışımızın ardından gemimize transfer. Gemi check in işlemleri ve kabinlere yerleşmenin ardından serbest zaman. 
Gemimizin hareket saati akşam 17.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 



2 Gün: OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Gemimiz sabah saat 07:00’de Ocean Cay MSC Marine Reserve limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Kesintisiz okyanus manzarası, berrak sular, mavi gökyüzü ve güneş ışıklarıyla birlikte yumuşak beyaz kumlu plajlar... Bu cennet hayali, MSC Cruises misafirlerinin Ocean Cay MSC Marine Reserve’ü ziyaret etmeleri ile gerçeğe dönecek! Sahildeki kulübenizde dinlenerek geçirdiğiniz sakin bir sabahın ardından, deniz yaşamının tüm güzelliklerini bir arada sunan bir okyanusta, renkli balıkları ve mercanları keşfetmek için şnorkel turuna çıktığınızı hayal edin... Öğleden sonranızı plaj etkinliklerine katılıp, plaj voleybolu oynamak veya hediyelik eşya alışverişi yapmakla geçirdiğinizi; güneş batmaya başladığında, huzur ve sakinliğin keyfini çıkarmak üzere, muhteşem deniz manzarası eşliğinde kokteylinizi yudumlayacağınız sahil barlarından birine gittiğinizi ve günün finalinde, geceyi yıldızların altında bir filmle noktalayarak konforlu geminize geri döndüğünüzü düşünün... Tam anlamıyla büyüleyici! 
Gemimizin hareket saati 18:00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 



3 Gün: DENİZDE SEYİR

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



4 Gün: SAN JUAN, PORTO RICO

Gemimiz sabah saat 17:00’da San Juan limanına yanaşacak. Puerto Rico’nun başkenti olan San Juan limanında Senato Binası El Capitolio, 16. yüzyılda İspanyollar tarafından şehri koruma amaçlı inşa edilmiş olan San Cristobal ve San Felipe del Moro ve bunun dışında San Juan Bautista Katedrali, Paseo de la Princesa, Ballaja Barracks, Plaza del Quinto Centenario ve Rogativa Anıtı görülmesi gereken yerler arasındadır. Colon meydanında arzu eden misafiler alışveriş yapabilir ve  sonrasında yeni şehir kısmına geçip yüksek binaları, lüks otelleri ve kumarhaneleri görüp limana dönebilirler. 
Gemimizin hareket saati bir sonraki gece 01.00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 



5 Gün: CHARLOTTE AMELIE, ABD

Gemimiz sabah saat 07.00’de Charlotte Amelie limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. St. Thomas adasının en büyük özelliği arasında cennet gibi plajları ve inanılmaz doğal yapısıdır. Tarihi Charlotte Amalie limanı, Mahagony Golf sahaları Virgin adalarının enfes panoramik manzarasını ayrıca Karayip ada takımının taş mimarisi ile yapılmış yapıtları görülmesi gereken yerler arasındadır. National Geographic okurları tarafından seçilmiş, dünyanın en güzel 10 plajı arasında yer alan Magen Bay plajı da yine bu adada yer alır.
Gemimizin hareket saati 14:00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 



6 Gün: PUERTO PLATA, DOMİNİK CUMHURİYETİ

Gemimiz sabah saat 10.00’da Puerto Plata limanına yanaşacak. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Purto Plata Dominik Cumhuriyeti’nin üçüncü büyük şehri ve ticaret limanıdır. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’Ocean World Adventure Park’’ turuna katılabilirler. Adada bulunan Ocean World adventure park, dünyanın en büyük insan yapımı yunus yaşam alanına sahip, Cofresí Plajı resiflerinin ortasında yer alan bir macera parkıdır. Macera parkı turuna katılıp, akvaryumları seyretmenin yanı sıra yunuslarla yüzebilir, deniz aslanları, evcil köpek balıkları ve vatozlarla oynayabilir ve tropikal balıklı şnorkelle yüzebilirler. Park ayrıca tropikal kuşlara ve kaplanlara da ev sahipliği yapmaktadır. Ardından buluşup gemimize gidiyoruz. 
Geminin hareket saati 18:00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 



7 Gün: DENİZDE SEYİR

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



8 Gün: MIAMI – İSTANBUL HAVALİMANI

Gemimiz saat 07.00’de Miami limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltımızın ardından gemi çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ve bizi bekleyen araçlarımız ile havaalanına hareket ediyoruz. Uçağımızın kalkışına fazla zaman olduğu için bu zamanı değerlendirmek adına tüm misafirlerimizin katılımıyla rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği “Sawgrass Mills Alışveriş Turu” yapılacaktır. Bu tur esnasında Kuzey Amerika kıtasının en büyük outlet merkezi olan Sawgrass Mills Alışveriş merkezini ziyaret edeceğiz. Her türlü ünlü markayı fabrika satış fiyatına satın alabileceğiniz Sawgrass Mills alışveriş de serbest zaman sonrası turumuzun sonu. Tur sonrası serbest zamanın ardından buluşup havalimanına gidiyoruz. Check-in işlemlerimizin ardından Türk Hava Yollarının TK 78 sefer sayılı uçağı ile saat 21.55’de İstanbul Havalimanı'na hareket ediyoruz. 

Yerel saat ile bir sonraki gün 17.05’te İstanbul Havalimanına varış. Turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  •   Türk Hava Yolları ile İstanbul Havalimanı – Miami / Miami - İstanbul Havalimanı arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  •   5* Yıldızlı MSC Seashore gemisinde 7 gece 8 gün seçeceğiniz kabin kategorisinde tam pansiyon konaklama
  •   Havalimanı ve Liman vergileri
  •   Havalimanı-Liman-Havalimanı arasındaki tüm transferler
  •   Gemide düzenlenen animasyon ve aktiviteler
  •   Profesyonel Türkçe Tur Liderliği Hizmeti (Grup sayısı minimum 25 kişi olması durumunda)
  •   Mesleki zorunluluk sorumluluk sigortası.


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  •   Servis ücretleri. Günlük kişi başı yaklaşık 11€ gemide ödenir. 
  •   Gemi veya rehberiniz tarafından organize edilecek tüm ekstra turlar.
  •   Fiyatlara dahil olarak belirtilen servislerin dışında kalan her türlü servis, harcama ve hizmetler (kurutemizleme, doktor, telefon, internet, vs)
  •   Gemideki tüm içecekler.
  •   İç hat bağlantı uçuşları.
  •   Gerekli vize ücreti. 
  •   Seyahat güvence paketi (İptali kapsamaktadır.) (45€). 70 yaş ve üzeri misafirler için %100 surprim uygulanır.
  •   Yurtdışı çıkış harcı (İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznesine yatırabilirsiniz).


Tur Çıkış Şehri
    Notlar

    İptal Şartları

    Rezervasyon itibari ile; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179-150 gün %15/ 149-120 gün %25 / 119-90 gün %30 
    / 89-60 gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 Gün %90 / 9 günden az %100

     

    https://www.mngturizm.com/msc-seashore-ile-karayipler-turu-thy-ile-7-gece-comsc102
    MNG Turizm ve Ticaret A. Ş.
    Gülbahar Mahallesi 5. Yıl Sokak No:6 İç Kapı No: 7 Profilo Plaza E Blok, Şişli / İSTANBUL
    444 2000


    Bu çıktı 29.03.2024 02:55 tarihinde verilmiştir. MNG Turizm ve Ticaret A. Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.