Dominik Ada Turu - Özel Uçuş ile 5 Gece - Survivor Birleşme Partisi Özel Program Tur Programı

BİRLEŞME PARTİSİ ÖZEL PROGRAM
DOMİNİK CUMHURİYETİ ADA TURU 

 ÖZEL SEFER İLE
23 MART – 29 MART 2022 Punta Cana (5 Gece) 
EDİS KONSERİ DAHİL!
OTELLERDE HER ŞEY DAHİL KONAKLAMA!

Tur Çıkış Şehri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL  PUNTA CANA

İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde saat 03.30’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerimizin ardından Özel seferi ile direkt olarak Corendon Havayolları uçağı ile 06.30’da Punta Cana uçuşumuza başlıyoruz. Dominik Cumhuriyeti yerel saati ile 11:30’da Punta Cana havalimanına varışımızın ardından tur araçlarımız ile karşılanarak otelimize gideceğiz. Giriş işlemlerini yaptıktan sonra akşam programımız için dinlenmek üzere odalarımıza yerleşiyoruz. Birleşme Partisi’nin gerçekleşeceği etkinlik alanına doğru otelimizden ayrılıyoruz. Ünlüler ve Gönüller adalarının unutulmaz bir parti ile birleşeceği bu özel gecede, Türkiye’nin en önemli sanatçılarından Edis’in konseri, sürpriz konuklar ve ikramlarımız ile eğlence dolu bir gece bizleri bekliyor. Yarışmacıları ve çekim ekibini yakından görecek, bu heyecanı birlikte yaşarken müzik ve eğlenceye doyacağız. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.



2 Gün: Punta Cana - Yarışma Turu

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından parkurlara doğru yola çıkıyoruz. Parkurlarda benzersiz bir macera bizleri bekliyor. Oyun parkurlarından birinde kura çekerek yapacağımız yarışma ile oldukça eğlenceli bir rekabet yaşayacağız. Yarışmaların ardından öğle yemeğimizi alıyoruz ve sonrasında otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.



3 Gün: PUNTA CANA / Acun Medya Prodüksiyon ve Canlı Oyun İzleme Turu

Sabah kahvaltımızı otelde alacağız. Ardından Acun Medya Prodüksiyon tarafından düzenlenen yarışma programının çekildiği alanda yaklaşık 1 saat boyunca  oyun parkurlarını safari araçları ile gezeceğiz. Parkur gezimizin ardından öğle yemeğimizi alıyoruz ve sonrasında ise canlı oyun izlemek üzere çekim yapılan parkura yöneliyoruz. Türkiye yarışmacılarının heyecanla yarışacağı anlarda orada bulunmak unutulmaz bir tecrübe olacak. Yarışmacıları , çekim ekibini ve oyun parkurlarını yakından görebileceğimiz harika bir gün olacak. Eğlenceli ve unutulmaz bir günün ardından geceleme ve akşam yemeği otelimizde.

Bu aktivitemize katılmak isteyenler için, ekibimiz tarafından kura çekimi yapılarak Acun Medya parkurlarında yarışma  düzenlenecektir. Parkurların bulunduğu  Acun Medya prodüksiyon alanında, yarışma formatının gizlilik sözleşmesi gereği ziyaretçiler tarafından telefon, kamera ve diğer tür kayıt cihazlarının kullanılmasına izin verilmemektedir. 

Opsiyonel Ekstra Tur – CIRQUE DU SOLEIL-KOOZA SHOW: Akşam dileyen misafirlerimiz ile birlikte dünyanın en ünlü sirk oluşumu Cirque Du Soleil’e ait Kooza Show turumuzu gerçekleştireceğiz.KOOZA, müziğin, baş döndürücü ışık şovlarının ve kostümlerin teatral yaratıcılık ve akrobatik mucize ile neredeyse mükemmel bir şekilde harmanlayan bir gösteridir. Bu şovun kısa bir süre devam eden Dominik Cumhuriyeti turnesine denk gelen tur tarihlerimiz ile kendinizi şanslı hissedeceğiniz bir geceden sonra otelimize transfer oluyoruz.



4 Gün: KAHVE,KAKAO VE TÜTÜNE YOLCULUK VE ALTOS DE CHAVON TURU

Bu sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından çevre gezilerimize devam etmek üzere turlarımıza başlayacağız.  Adanın eşsiz doğasını, kültürünü ve geleneklerini tanımak için güzel bir fırsat olan  turumuzu yapmak üzere otelden ayrılacağız. Öncelikle kırsal bölgelerin ulaşılmaz en güzel yerlerine giderek doğayı ve kasabaları keşfedeceğiz. Bu gezicimizde kahve, kakao ve şeker kamışı üretimlerinin yapım aşamalarını ve tabii ki Puro ve tütünün serüvenini öğreneceğiz.Yerel bir restoranda öğle yemeğimizi aldıktan Daha sonra kendinizi Ortaçağda hissedeceğiniz Altos de Chavón kasabasına gidiyoruz. Chavón Nehri yakınında La Romana'da 16. Yüzyıl Roma dönemi köylerinden esinlenerek inşa edilmiş  bir replikadır. Taştan yontulmuş alan, uzun zaman önce adada Akdeniz esintileri taşıyan bir köyün nasıl görüneceğinin etkileyici bir örneğidir. İnşaat, Altos de Chavón'un yapımına, Dominik Cumhuriyeti kültürü için bir merkez olarak hizmet vermesi amacıyla 1976'da başlanmıştır. Burada görülen taş işçiliği ve metal oymaların çoğu, bir zamanlar ada yaşamında çok öne çıkan el işçiliğine dikkat çekmeye devam eden yerel zanaatkarlar tarafından yapılmıştır. Altos de Chavón'un çoğu taştan yapılmıştır ve sahil konumu, dramatik ve ilham verici bir fon sağlar.. Bu turun ardından otelimize dönüyoruz ve serbest zamanımız olacak. Konaklama Punta Cana otelimizde. 

Opsiyonel Ekstra Tur – COCO BONGO NIGHT SHOW: Akşam dileyen misafirlerimiz ile birlikte ünlü Coco Bongo Show turumuzu gerçekleştireceğiz. Birbirinden iyi dansçıların canlı performanslarını izleyeceğiz. Işık gösterileri ve eğlence  dolu anlar ile  Punta Cana’da mutlaka deneyimlemeniz gereken, unutamayacağınız bir gece olacaktır. Coco Bongo;  yüksek enerjili bir parti atmosferine ve ünlü filmlerden sahneleri yeniden canlandıran 40’tan fazla sanatçıyla dünyaca ünlü bir gösteriye sahiptir. En sevdiğiniz şarkılara eşlik ederek, dans etmenin ve eğlencenin keyfini çıkarın. (otel gidiş – dönüş transferi dahildir)



5 Gün: SAONA ADASI & CATAMARAN TURU

Otelde aldığımız açık büfe kahvaltının ardından Dominik Cumhuriyeti’ne bağlı en güzel adacıklardan birinin keyfini çıkarmak için güne başlıyoruz. Katamaran ile denize açılarak Doğu Milli Parkı içinde yer alan Saona adasını ziyaret edeceğiz, özenle korunmuş egzotik adanın eşsiz doğasının yanı sıra Karayipler'in en güzel denizine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Adaya giderken Acun Medya Prodüksiyon yarışmalarının yapıldığı denizdeki oyun parkurlarını uzaktan görme şansımız olacak. Katamarandan keyifle izleyeceğimiz eşsiz manzaranın yanı sıra; yüzme, voleybol gibi aktiviteler için serbest zamanımız olacak. Katamaranda limitsiz içecek servisi ve adada açık büfe öğle yemeği servis edilecektir. Tüm günü geçirdiğimiz bu eğlenceli ve dinlendirici turun ardından katamaranla iskeleye dönecek ve tur otobüsüyle otelimize ulaşacağız. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.



6 Gün: PUNTA CANA  ISTANBUL

Otelde alacağımız kahvaltının ardından otelden çıkış saatimize kadar serbest zamanımız olacak. Belirtilen vakitte çıkış işlemlerimizi tamamlayarak eve dönüş yolculuğumuz için havalimanına transferimiz gerçekleşiyor. Bagaj ve check-in işlemlerimizin ardından AF SEYAHAT özel seferi Corendon Havayolları uçağı yerel saat ile 16:00’d  İstanbul yolculuğumuza başlıyoruz. Gecemizi uçakta geçiriyoruz. 



7 Gün: ISTANBUL

Türkiye saati ile saat 11:00 ‘de İstanbul Havalimanına varışımızın ardından turumuzun sona ermektedir.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • AF SEYAHAT ÖZEL SEFERİile İstanbul – Punta Cana - İstanbul arası uçak bileti
  • 5 Gece Seçili Otelde Her Şey Dâhil Konseptiyle Konaklama   
  • Programda Belirtilen Tüm Turlar ve Yemekler
  • Havalimanı – Otel – Havalimanı transferleri
  • Birleşme Partisi & Edis Görgülü konseri
  • Kahve, Kakoa ve Tütüne Yolculuk & Altos de Chavon Turu
  • Acun Medya Prodüksiyon ve Canlı Oyun İzleme Turu
  • Yarışma Turu 
  • Saona Adası & Catamaran Turu 
  • Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
  • Türkçe Tur Liderliği Hizmeti (Biniş veya iniş Havalimanı'nda karşılar.)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • 150 TL Yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihi öncesinde ilgili bankalara veya havalimanı Harç Pulu bankosuna yatırılmalıdır.), 
  • Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları
  • Programda belirtilmeyen turlar ve yemekler
  • Coco Bongo Night Show Turu
  • Kooza Show Turu 
  • PCR Testi (2 doz Covid-19 Aşı sertifikası olmayan misafirlerimizin Dominik Cumhuriyeti’ne ve Türkiye’ye girişlerinde uçuştan en geç 72 saat önce alınmış negatif PCR test sonucu ibraz etmeleri gerekmektedir. )

 



Tur Çıkış Şehri
  • İstanbul Havalimanı (03:30)
Notlar

Opsiyonel Turlar 

  • COCO BONGO NIGHT SHOW  110 USD

( Gidiş-Dönüş transferleri , atıştırmalıklar ve yerli içkiler dahil )

  • KOOZA SHOW NIGHT SHOW  125 USD

İlgili fiyat 203-204-205-206 Nolu oturma alanı için verilmiştir(Gidiş-Dönüş transfer dahil) 

 

  • Acun Medya Prodüksiyon alanında yapılacak olan canlı oyun izleme, gezi ve yarışma turu için planlanan gün ve saatler, oyun alanı müsaitlik durumuna ve çekim takvimine bağlı olarak değişiklik göstermesi halinde paket içeriği değişmeksizin turlar arasında gün değişikliği  veya akış güncellemesi hakkı MNG Turizm’e aittir.
  • Hava Yollarının planlanan kalkış saatleri, havalimanları denetim amirliği ve gümrük muhafaza kontrollerine bağlı olarak farklılık göstermesi halinde, tur programı içeriği değişmeksizin uçak kalkış saatlerini güncelleme hakkı MNG Turizm’e aittir.  
  • Dominik Adası turumuzda yarışma alanı ziyaret günü için katılım sağlayacak olan tüm misafirlerin Acun Medya yarışma parkurları formatı ve prodüksiyon gizliliğini koruma anlaşması gereğince ‘’Gizlilik ve Sorumluluk Sözleşmesi’’ imzalamaları gerekmektedir. 

ÜLKEYE GİRİŞTE VE ÇIKIŞTA COVİD-19 HAKKINDA BİLGİLENDİRME
(Covid -19 önlemi olarak giriş ve çıkış prosedürleri değişebilmektedir)
Dominik Cumhuriyeti’ne Giriş:

Dominik Cumhuriyeti’ne varışta semptom gösteren herkese yada göstermeyen yolcuların bir kısmına hızlı, tesadüfi bir  test kontrolü yapılmaktadır. Son dozun uygulanmasından en az 3 hafta geçmiş aşı kartı sunan veya Dominik Cumhuriyeti'ne varışından önceki 72 saat içinde PCR testi yaptırarak negatif sonuç ibraz edebilen yolcular rastgele testten muaf tutulacaktır. Tüm yolcuların ayrıca bir ateş kontrolü yapması gerekecektir. Semptom gösteren veya test sonuçları pozitif çıkan yolcular izole edilecek ve yetkili yerlerde refakat edilecektir. 

Türkiye’ye Giriş:
Tüm sınır kapılarımızdan (kara, hava, deniz, demiryolu) ülkemize girişlerde; Dünya Sağlık Örgütü veya ülkemizce acil kullanım onayı verilmiş aşılardan en az iki doz (Johnson & Johnson için tek doz) yaptırdıklarını ve son dozdan en az 14 gün geçtiğini veya ilk PCR pozitif test sonucunun 28. gününden başlamak üzere son 6 ay içinde hastalığı geçirdiğine dair ilgili ülke resmi otoritelerince düzenlenen belgeyi ibraz edenlerden ayrıca negatif sonuçlu PCR/hızlı antijen testi raporu ibrazı talep edilmeyecek ve bu kişiler için karantina tedbiri uygulanmayacaktır. Bu ülkelerden ülkemize girişlerde aşı sertifikasının veya hastalığı geçirdiğine dair belgelerin ibraz edilememesi durumunda girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu veya girişten azami 48 saat içerisinde yapılmış negatif hızlı antijen test sonucunun ibrazı istenmektedir. 12 yaş altındaki çocuklar ülkemize girişlerde PCR/Antijen test raporu ile aşı sertifikası uygulamalarından muaftır.


İptal Şartları
https://www.mngturizm.com/dominik-ada-turu-ozel-ucus-ile-5-gece-survivor-birlesme-partisi-ozel-program-af491
MNG Turizm ve Ticaret A. Ş.
Gülbahar Mahallesi 5. Yıl Sokak No:6 İç Kapı No: 7 Profilo Plaza E Blok, Şişli / İSTANBUL
444 2000


Bu çıktı 28.03.2024 14:00 tarihinde verilmiştir. MNG Turizm ve Ticaret A. Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.