Luxury Phuket Turu - Singapur Hava Yolları 5 Gece Tur Programı
Tur Çıkış Şehri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Singapur

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali Singapur Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 10.00'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Singapur Hava Yolları’nın SQ 391 sefer sayılı uçağı ile saat 13.25’de Singapur’a hareket.  



2 Gün: Singapur - Phuket

Yerel saat ile 05:00’de Singapur’a varış. Varışın ardından Singapur Havayolları’nın SQ 726 sefer sayılı uçağı ile saat 08.30’da Phuket uçuşumuz gerçekleşiyor 09.35’de varışımızı takiben otele transfer. Oda dağılımı ve dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelinizde.



3 Gün: Phuket

Kahvaltıdan sonra misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği  Phuket Old Town + Chalong Tapinagi turu(50 usd) na katılabilirler. Bu turumuzda Phuket'in doğal güzelliğini ve kültürünü keşfetmenizi amacliyoruz, gezimize kutsal Wat Chalong tapınağı ziyaret ederek basliyoruz. Rehberimizin verdigi degerli bilgiler isiginda muhtesem fotograflar cektikten sonra bir kaju fıstığı fabrikasını ziyaret edecegiz, ardindan, Phuket yerel halkin yasadigi muhteşem yapilarin bulunduğu eski Sehir’e gideceğiz ve Tayland kültürü hakkında doyurucu bilgiler alacağız.( Bu turumuzda ulasim araci olarak minibus kullanilmaktadir. ) Ardından misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği  Fil Safarisi Turu(40 usd) na katılabilirler. Asya’nın muhteşem görünümlü ve bir o kadar akıllı canlıları ile tanışma fırsatı , ormanda birlikte geçireceğiniz yaklaşık 30 dakikalık serüveni ve yeni arkadaşlarınızı unutamayacaksınız. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde.



4 Gün: Phuket

Sabah kahvaltı sonrası rehberimizin düzenleyeceği Phi Phi adası (80 usd) turu gerçekleşecektir.  Bu turumuzda Andaman okyanusunda bulunan Phi Phi adaları ile Phuket arasında yaklaşık 28 mil mesafe bulunmaktadır Özel yapım surat tekneleri ile hızlı ve eğlenceli bir şekilde okyanusun ortasındaki muhteşem adalara varıp bu doğa harikası kara parçası ve adaları arasında gezerken harika fotoğraf kareleri ile gününüzü ölümsüzleştireceksiniz. Öğle yemeği için bölgedeki en iyi restoranları sizin için seçtik , ardından turkuaz rengi sularda yüzmek ve benzersiz mercanlar ile balıkları görebilmek için şnorkel ile dalış fırsatınız olacak. Geceleme otelinizde. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde.



5 Gün: Phuket

Kahvaltıdan sonra serbest zaman. Geceleme otelinizde. 



6 Gün: Phuket

Kahvaltıdan sonra serbest zaman. Geceleme otelinizde. 



7 Gün: Phuket - Singapur

Kahvaltı sonrası Phuket Havalimanı’na transfer. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Singapur Hava Yollarına ait SQ 735 sefer sayılı uçuş ile saat 17.50’de Singapur’a hareket. Yerel saat ile 20:40’da Singapur’a varış. 



8 Gün: Singapur - İstanbul

Singapur Hava Yolları’nın SQ392 sefer sayılı tarifeli uçağı ile 01:45’de İstanbul’a hareket. Yerel saat 07:45’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Singapur Hava Yolları ile İstanbul-Singapur-Phuket-Singapur-İstanbul ekonomi sınıfı uçak biletleri
  • Havalimanı vergileri
  • Seçilen otel kategorisinde 5 gece oda kahvaltı konaklamalar  
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri     
  • Lokal rehberlik hizmetleri

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • 150 TL Yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihi öncesinde ilgili bankalara veya havalimanı Harç Pulu bankosuna yatırılmalıdır.), 
  • 50.000.Usd teminatlı Covid-19 sigortası (50.Euro) tur satışı sırasında tahsil edilir.
  • Covid-19 PCR testi Phuket için 2 adet (150.Euro) tur satışı sırasında tahsil edilir.
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar 
  • Tüm öğle, akşam yemekleri ve içecekler 
  • Opsiyonel Turlar

 



Tur Çıkış Şehri
    Notlar

     

    PHUKET SANDBOX PROGRAMI HAKKINDA BILGILER
    Seyahat Öncesi

    • Giriş Sertifikası alınması gerekmektedir. Thai pass sertifikası için aşağıdaki linkten gerekli formu doldurmanız ve istenilen belgeleri yüklemeniz gerekmektedir. Sertifika işlemleri üç işgünü içinde sonuçlanmaktadır. Geçerli sertifikası olmayan yolcuların uçak biletleri Havayolu tarafından verilmemektedir.

    tp.consular.go.th

    • COVID-19'un seyahatten 72 saat önce tespit edilmiş negatif testi.
    • Başvuru sahibi COVID-19 için sağlık ve tedavi masraflarını kapsayan, Tayland'daki tüm süre boyunca, teminatın 50.000 USD’den az olmadığı açıkça tanımlanmış bir İngilizce sigorta poliçesinin kopyası , sigorta poliçesi için aşağıdaki linkten bilgi alabilirsiniz.

    https://covid19.tgia.org 

    • Seyahat tarihinden en az 14 gün önce tamamlanmış COVID-19'a karşı aşı sertifikası. Ebeveynleri veya vasileri ile seyahat eden 18 yaşından küçük yolcuların, seyahatten 72 saat önce yapılmış negatif COVID-19 testi.

    İptal Şartları
    https://www.mngturizm.com/luxury-phuket-turu-singapur-hava-yollari-ile-5-gece-ast101
    MNG Turizm ve Ticaret A. Ş.
    Gülbahar Mahallesi 5. Yıl Sokak No:6 İç Kapı No: 7 Profilo Plaza E Blok, Şişli / İSTANBUL
    444 2000


    Bu çıktı 29.03.2024 12:13 tarihinde verilmiştir. MNG Turizm ve Ticaret A. Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.