Costa Frenze ile Arap Yarımadası Turu - 7 Gece Fly Dubai ile Tur Programı
Tur Çıkış Şehri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL HAVALİMANI - DUBAI

İstanbul Havalimanı Dış hatlar terminali uçuşumuzdan 1 gün önce gece saat 10:00’da buluşmamızın akabinde check-in işlemlerimizi yapıyoruz ve ardından saat 01:40 da Dubai’ye hareket ediyoruz. Dubai’ye yerel saat ile saat 07:10’da varışımızın ardından Dubai limanına, gemimize transfer. Gemi check in işlemleri ve kabinlere yerleşmenin ardından serbest zaman. Gemimiz gece limanda kalıyor. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



2 Gün: DUBAI

Gemimiz limanda. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Burada arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Dubai Şehir Turu” na katılabilirler. Dubai’nin ilk kurulduğu şehir olan “Eski Dubai” bölgesini ziyaret edeceğiz. Ziyaretimizde ilk olarak El Fahidi Hisarı bölgesinde 1787 yılında istila etmek isteyen güçlere karşı kullanılmış ve sonradan müze haline getirilmiş “Dubai Müzesi” ziyaret edeceğiz. Buradaki ziyaretimizin ardından Abra adı verilen küçük sandallar ile “Deira” bölgesini geçerek bölgenin en popüler “GOLD SOUK ( Altın Pazarı ) ve SPICE BAZAAR ( Baharat Çarşısı )” nı gezeceğiz. Buradaki gezimizin ardından “Jumeriah” bölgesine geçerek dünyaca ünlü 7 Yıldızlı “Burj El Arab Oteli”ni dışarıdan görecek ve dubai zenginlerinin evlerini bulunduğu, insan eliyle çöle yapılan Palmiye Adası’nı  ziyaret ederek turumuzu sonlandırıyoruz. Akşam buluşup gemimize dönüyoruz. Geminin hareketi saat 23:59. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

Tur ücreti: 50 USD / Çocuk (5-12 yaş) 30 USD



3 Gün: ABU DHABI

Gemimiz saat 09:00’da Abu Dhabi limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Burada arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “ABU DHABİ ŞEHİR & FERRARİ WORD (YAS ADASI) & ŞEYH ZAYED CAMİSİ TURU ” na katılabilirler. Dünyanın en zengin kenti kabul edilen Abu Dhabi turumuz esnasında zenginliğin neler yaptırabildiğine tanıklık edeceğiz. Çöl olmasına rağmen milyar dolarlar harcanarak yemyeşil bir görünümü olan kentte en ilgi çeken yapılarda sizleri gezdireceğiz. Bugünki turumuzda da bu projeye dâhil olan ve bölgenin en popüler adalarından biri sayılan dünyanın ilk ve en büyük dairesel gökdeleni Aldar, Ethiad gökdelenleri gibi çok ilginç mimari tarzda yapılar ile Saadiyat ( Mutluluk ) Adası olacak. Yol boyunca buna paralel olarak Guggenheim, Abu Dabi Louvre ve diğer pek çok büyük müze inşaları da göreceğimiz yerler arasında. Abu Dhabi ye dönerken dünyanın en büyük camilerinden biri ve teknoloji harikası olan "Şeyh Zayed Camisi" , "Şeyh Zayed Bin Sultan" nın Türbesi ni ziyaret edeceğiz. Dünyanın en güzel ve büyük camilerinden biri olan bu yapı beyaz mermerden muhteşem mimarisi haricinde, barındırdığı dünyanın en büyük avizesi ve dünyanın en büyük el dokuma halısı ile de dikkat çekiyor. Ziyaretimiz sonrası 2015 yılında Orta Doğu’nun en önemli turistik cazibe merkezi seçilen Yas Adasındaki Ferrari World’ün bulunduğu Yas Mall’a ve Abu Dhabi Kültür köyüne gideceğiz ve alışveriş için serbest zaman. Ardından gemimize döneceğiz. Gemimiz bu gece limanda demirleyecek. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

Tur ücreti: 80 USD / Çocuk (5-12 yaş) 55 USD



4 Gün: ABU DHABI

Gemimiz limanda. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Burada arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’Qasr AlWatan ve Louvre Abu Dhabi Turu’’na katılabilirler. İlk durağımız olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nin aktif olarak yönetildiği başkanlık konutunu(Qasr AlWatan) ziyaret ediyoruz. Beyaz Granit ve kireç taşı ile yapılmış bu görkemli sarayda Arap yarımadası ve İslami mimarinin örneklerini göreceğiz. Büyük kubbeler, 350.000 parça kristal ile yapılmış avize, BAE’nin yönetildiği toplantı salonlarını göreceğiz. Ziyaretimizin ardından alışveriş ve diğer ihtiyaçlar için serbest zaman. Serbest zamanın ardından Louvre Abu Dhabi müzesi ziyaretimize başlıyor olacağız. Paris Louvre Müzesiyle 30 yıllık anlaşması bulunan ve birçok sanat eserinin bulunan bu muhteşem müzeyi geziyoruz. Turumuzun ardından limana transfer. Geminin hareketi saat 23.59. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Tur ücreti: 90 USD / Çocuk (5-12 yaş) 60 USD

 



5 Gün: DENİZDE SEYİR

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



6 Gün: MUSCAT

Gemimiz saat 07:00’da Muscat limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Burada arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “Muscat Şehir Turu ” na katılabilirler. Bu turumuzda “Sultan Kabus Camii”, “Sultan Sarayı”, “El Mirani” ve “El Celali Kaleleri”, “Fransız müzesi”, “Ghalya Modern Sanat Müzesi” ile “Muskat Opera Sarayı” nı panoramik olarak gördükten sonra eski Muscat kültürünü yakından görebileceğiniz “Bayt Az Zubair Müzesi” ni ziyaret edeceğiz. Ardından Matrah pazarı görülecektir. Tur sonrası alışveriş için serbest zaman. Akabinde gemimize dönüş.
Geminin hareketi saat 17:00. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

Tur ücreti: 75 USD / Çocuk (5-12 yaş) 45 USD



7 Gün: DUBAI

Gemimiz saat 13:00’da Dubai limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel aktiviteler için serbest zaman. Burada arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği “DUBAI ŞEHİR TURU & SU VE IŞIĞIN MUHTEŞEM GÖSTERİSİ TURU” na katılabilirler. Akşam yapacağımız bu turumuz esnasında, ilk olarak Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli “Burj Al Arab” ve ünlü “Jumeirah Plajı’’nda fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. dönüşümüz esnasında 500 dönümlük alanıyla şehrin yeni kalbi. Burj Khalifa binası ve 12.1 milyar dolara mal olan Dubai Mall alışveriş merkezi arasında bulunan 30 dönümlük yapay gölde akşam saatlerinde başlayan ses ve müzik efektleri ile koreografi edilmiş muhteşem su gösterisini izleyeceğiz. Turumuzun sonu.Gemimiz bu gece limanda kalacak.

Tur ücreti: 60 USD / Çocuk (5-12 yaş) 30 USD


“SAHARA KIRMIZI KUM ÇÖL SAFARİ TURU”  (Akşam yemeği ve alkolsüz içecekler dahil)   (Yaklaşık 4  Saat) 
Arap yarımadasının olmazsa olmaz turu olarak bilinir. Turumuzda önce 4x4 araçlar ile gemimizden hareket ediyoruz. 45 dakikalık 
bir yolculuk ile çöle ulaşıyoruz. Profesyonel şoförlerimizin lastiklerin havalarını indirmek için verdikleri 10 dakikalık moladan sonra 
turumuz başlıyor. Nefes kesici çöl safarimizde kum tepelerinin üzerinden geçerken heyecanın doruklarını yaşayacaksınız. 
Safarinin ardından en güzel güneş batışlarından biri olan çölde güneşin batışını izleyip, çölde kurulan kampta yapılacak barbekü 
partisinde akşam yemeğimizi müzik ve dansöz eşliğinde alıyoruz. Alkolsüz içecekler limitsizdir. Dubai'nin olmazsa olmazlarından 
olan turumuzun sonrasında araçlarımız sizi gemimize kadar bırakıyor.

Tur ücreti: 140 USD / Çocuk (5-12 yaş) 95 USD



8 Gün: DUBAI – ISTANBUL HAVALİMANI

Gemimiz limanda. Sabah kahvaltımızın ardından gemi çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ve bizi bekleyen araçlarımız ile havaalanına hareket ediyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra “Dubai Mall Alışveriş Turu” na katılabilir. Dünyanın en büyük alışveriş merkezi olarak haklı bir üne sahip Dubai Mall'da dünyaca ünlü mağazaları gezebilecek, dünyanın en büyük akvaryumlarından biri olan Dubai Aquarium'da ve sinema, buz pateni, eğlence parkı gibi aktivitelerde ailenize güzel vakit geçirebilirsiniz.Check-in işlemlerimizin ardından saat 20:45’de  İstanbul Havalimanı'na hareket ediyoruz. 05.03.2022 tarihinde saat ile 00:40’da İstanbul Havalimanına varış. Turumuzun sonu.
Tur ücreti: 50 USD / Çocuk (5-12 yaş) 30 USD

 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • FlyDubai  ile İstanbul Havalimanı – Dubai / Dubai - İstanbul Havalimanı arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  • “EN YENİ GEMİ” 5* Yıldızlı Costa Firenze gemisinde 7 gece 8 gün seçeceğiniz kabin kategorisinde tam pansiyon konaklama.
  • Havalimanı ve Liman vergileri
  • Havalimanı-Liman-Havalimanı arasındaki tüm transferler
  • Panoramik Dubai Şehir Turu (ilk gün yapılır)
  • Gemide düzenlenen animasyon ve aktiviteler
  • Profesyonel Türkçe Tur Liderliği Hizmeti (Grup sayısı minimum 25 kişi olması durumunda)
  • Mesleki zorunluluk sorumluluk sigortası.

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Servis ücretleri. Günlük kişi başı 11€ gemide ödenir. 
  • Gemi veya rehberiniz tarafından organize edilecek tüm ekstra turlar.
  • Fiyatlara dahil olarak belirtilen servislerin dışında kalan her türlü servis, harcama ve hizmetler (kurutemizleme,   doktor, telefon, internet, vs)

 



Tur Çıkış Şehri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.mngturizm.com/costa-frenze-ile-arap-yarimadasi-turu-7-gece-fly-dubai-ile-org450
    MNG Turizm ve Ticaret A. Ş.
    Gülbahar Mahallesi 5. Yıl Sokak No:6 İç Kapı No: 7 Profilo Plaza E Blok, Şişli / İSTANBUL
    444 2000


    Bu çıktı 29.03.2024 12:24 tarihinde verilmiştir. MNG Turizm ve Ticaret A. Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.