Nikola Tesla Müzesi ve Belgrad Turu Pegasus HY ile 2 Gece Tur Programı
Tur Çıkış Şehri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Belgrad

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşup bagaj ve pasaport işlemlerini tamamladıktan sonra Pegasus Havayolları’nın PC373 sayılı tarifeli seferi ile 11:10’de Belgrad’a doğru yola çıkacağız. 11:05’de şehre varır varmaz bizi bekleyen otobüsümüze binerek günümüzde Sırbistan’ın başkenti olan Belgrad’ın merkezine gideceğiz. Beyaz şehir anlamına gelen Kanuni Sultan Süleyman tarafından ele geçirilen, Belgrad panoramik turumuz sırasında Osmanlı eseri olan Kalemegdan(Kale Meydanı), Mora Fatihi Damat Ali Paşa Türbesi, Mehmet Paşa (Sokullu Mehmet Paşa) çeşmesi, Belgrad galibi heykeli, Fikirbayır, Stambol (İstanbul) Kapısı, Askeri müze, Saat Kapı ve müzesi, Nebojsa kulesi, Sava ve Tuna nehirlerinin birleştiği nokta, Bayraklı Camii, Osmanlı`ya karşı isyanı başlatan yer olan Çukurçeşme, meşhur kafe ve dükkanlarıyla ünlü Knez Mihalijova sokağı, Skadarlija sokağı, St.Sava Kilisesi ve Cumhuriyet meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme Belgrad'da otelimizde. 



2 Gün: Belgrad

Sabah kahvaltı sonrası rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma ve Nikola Tesla Müzesine hareket. Nikola Tesla yaşamı, dehası ve kariyeri ile tarihe damga vurmuş bilim insanıdır. Tesla müzesi içerisinde, dünyada hiçbir zaman deneyimleyemeyeceğiniz tecrübeler edineceksiniz. Alternatif akımı, sağlıklı elektiriği birinci gözden göreceksiniz. Müze içerisinde sizlere verilen florasanlar Tesla bobini açıldığında hiçbir kablo olmadan nasıl yandığını, dilerseniz 100.000 watt elektiriğe dokunabilirsiniz. Bu keyifli müze ziyaretimizin ardından serbest zaman. Turumuzun bitiminin ardından, otelimize hareket ve geceleme otelimizde.



3 Gün: Belgrad - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ile serbest zaman. Rehberimizin belirlediği saatte havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları PC372 tarifeli seferi ile saat 12:05’de İstanbul Havalimanına hareket ediyoruz. Saat 15:45’da Varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki organizasyonumuzda tekrar görüşmek dileğiyle..



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Pegasus Hava Yolları ile Saw-Beg-Saw Arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Belirtilen Otel kategorisinde 2 Gece Kahvaltı dahil konaklama
  • İlk gün Şehir Turu
  • İkinci Gün Nikola Tesla Müzesi
  • Havalimanı - Otel - Havalimanı transferleri
  • Türkçe Rehberlik Hizmeti

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • 150 TL Yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihi öncesinde ilgili bankalara veya havalimanı Harç Pulu bankosuna yatırılmalıdır.), 
  • Seyahat Sigortası 
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
  • Şehir ve otel vergileri
  • Opsiyonel turlar

 



Tur Çıkış Şehri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.mngturizm.com/nikola-tesla-muzesi-belgrad-turu-pegasus-hy-ile-2-gece-mnbeg286
    MNG Turizm ve Ticaret A. Ş.
    Gülbahar Mahallesi 5. Yıl Sokak No:6 İç Kapı No: 7 Profilo Plaza E Blok, Şişli / İSTANBUL
    444 2000


    Bu çıktı 28.03.2024 23:36 tarihinde verilmiştir. MNG Turizm ve Ticaret A. Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.