Budva Turu - Air Montenegro ile 4 Gece Kesin Hareketli Tur Programı
Tur Çıkış Şehri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Tivat - Budva

İstanbul havalimanı gidiş terminali, Air Montenegro havayolları kontuarında uçuşumuzdan 3 saat önce buluşma. Air Montenegro Havayolları tarifeli seferi ile saat 16:00’da Tivat’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından yerel saat ile 15:50’de varış. Tivat Karadağ'ın güneybatısında sahil şehri. Kotor Körfezi kıyısında yer almaktadır. Nüfusu 2011 sayımına göre 14.031 kişidir. Karadağ'ın en küçük belediyesidir. Şirin bir sayfiye kenti olan Tivat’ın havalimanında bizi bekleyen özel aracımızla otelimize hareket. Geceleme otelimizde.



2 Gün: Budva

Sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Denizin, Güneşin ve Kumun tadını çıkarabilir yada muhteşem koyları ve doğası olan bu küçük ülkenin herhangibir şehrinde dolaşıp tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz ise ekstra olarak düzenlenecek olan Montenegro Harikaları turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

Ekstra Tur : Montenegro Harikaları Turu Kişi başı 50 Euro
İlk durağımız Kotor, küçük fakat barındırdığı tarihi ve mimari eserler açısından oldukça önemli olan bu şehir 1979 yılından beri UNESCO'nun Dünya Mirası Listesi'nde yer almaktadır.  Yürüyerek yapılacak şehir turumuzda, Venedik mimarisinin dokusunu taşıyan Kotor'un en önemli yapılarını görüyor ve devamında Kotor Körfezi'nin etrafını dolaşmaya başlayarak, eşsiz manzarasıyla kartpostallara fotoğraf olan Perast'ı ziyaret ediyoruz. ardından Bu körfezin nadide kıyılarındaki yolculuğumuzun diğer durağı Porto Montenegro'nun bulunduğu Tivat şehri. Karadağ’ın Monaco’su olarak bilinen Tivat'ın lüks kafelerinde dinlenebilir, günün yorgunluğunu yüzerek ya da sahilde yürüyerek atabilirsiniz. Turumuzun son durağı Budva. Yürüyerek yapacağımız bu turumuzda muhteşem sahilleri, çok renkli gece hayatı ile Balkanlar’ın en ünlü tatil merkezlerinden Budva’yı göreceğiz. Ortaçağ kasabasını andıran sokaklar, küçük dükkan ve restoranları ile tarihi Stari Grad Budva'nın old town(eski şehir) diye bilinen tarihi merkezini gezeceğiz.



3 Gün: Budva

Sabah alınacak kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek olan Tara Kanyonu Rafting turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

Ekstra Tur : Tara Kanyonu Rafting Turu Kişi başı 50 Eur
82 km uzunluğa sahip olan Tara Kanyonu’nun son 36 kilometresi Bosna-Hersek ile Karadağ arasında doğal sınırı oluşturmaktadır. Bu turumuza katılarak bu eşsiz kanyonda rafting yapabilir, aksiyon ve eğlence dolu bir gün geçirebilirsiniz.



4 Gün: Budva

Sabah alınacak kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek olan Cetinje-Virpazar-İşkodra Gölü-Bar-Sveti Stefan turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

Ekstra Tur : Cetinje-Virpazar-İşkodra Gölü-Bar-Sveti Stefan Turu Kişi başı 50 Euro
Bu turumuzda önce eski Karadağ krallık başkenti Cetinje’ye gidiyor ve buradaki tarihi Sırp Ortodoks manastırını görüyoruz. Küçük Cetinje meydanında vereceğimiz serbest kahve molası sonrası yola devam ediyoruz. Daha sonra İşkodra gölünü göreceğimiz şirin kasaba Virpazar’ı ziyaret ediyoruz. Virpazar’da vereceğimiz bir saatlik serbest zamanda küçük teknelerle İşkodra Gölünde su nilüferlerinin içinde muhteşem bir gezinti yapabilirsiniz. Balkanların en büyük gölü olan ve 250 civarında farklı türde kuşa ev sahipliği yapan gölde Pelikanları görebilmek ise güzel bir ayrıcalık olacak. (tekne gezisi yapmak isteyen misafirlerimiz ilave olarak kişibaşı 15 Euro Milli Park giriş ücreti ve tekne ücreti ödeyeceklerdir) Gezimizin bir sonraki durağı Adriyatik denizi kıyısındaki tarihi ve turistik şehir Bar. Aynı zamanda Karadağ’ın ana limanı olan şehirde biz dağlık kısmı olan Stari Bar’ı geziyor ve burada dışarıdan tarihi Bar kalesini ve Osmanlı’dan kalan tarihi camileri görüyoruz. Küçük ve şirin çarşısını ziyaret edip serbest öğle yemeğimizi lokal bir restoranda alıyoruz. Günün finalini olağanüstü manzarasıyla Sveti Stefan ile yapıyoruz. Uzun yıllar önce balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapurlu bir otel zincirine satılması ile günümüzde restorasyon çalışmalarıyla turizme kazandırılan muhteşem Sveti Stefan’ı panoramik olarak tepeden görebileceğiniz bir yerde fotoğraf molası veriyoruz. 15. yy’da surlarla korunan bir köy olan ve 1950’lere kadar balıkçı kasabası olan Sveti Stefan Adası, 60,70 ve 80’lerde Sofia Loren, Marliyn Monroe ve Liz Taylor gibi ünlülerin uğrak yeri olmuştur. Turumuzun bitiminde Budva’ya dönüyoruz.



5 Gün: Budva – Tivat – İstanbul

Sabah alınacak kahvaltının ardından, odaların boşaltılması ve Tivat havalimanına hareket ediyoruz. Bagaj ve Bilet işlemlerinin ardından Air Montenegro havayollarının uçuşu ile saat 09:00 ‘da İstanbul’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından saat 12:50’de istanbul’a varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki seyahatinizde tekrar görüşmek dileği ile siz değerli misafirlerimize veda ediyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Air Montenegro havayolları ile İstanbul – Tivat / Tivat – İstanbul arası Ekonomik sınıf uçak bileti
  • Seçilen otel kategorisinde 4 Gece konaklama
  • Havalimanı – Otel / Otel – Havalimanı transferleri
  • Otelde alınacak Sabah kahvaltıları

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • 150 TL Yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihi öncesinde ilgili bankalara veya havalimanı Harç Pulu bankosuna yatırılmalıdır.), 
  • Seyahat Sigortası 
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
  • Öğle ve Akşam yemekleri
  • Gerekliyse PCR Test ücretleri

 



Tur Çıkış Şehri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.mngturizm.com/budva-turu-air-montenegro-ile-4-gece-kesin-hareketli-wtlbud264
    MNG Turizm ve Ticaret A. Ş.
    Gülbahar Mahallesi 5. Yıl Sokak No:6 İç Kapı No: 7 Profilo Plaza E Blok, Şişli / İSTANBUL
    444 2000


    Bu çıktı 29.03.2024 03:44 tarihinde verilmiştir. MNG Turizm ve Ticaret A. Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.