Büyük İpek Yolu Turu THY ile 12 Gece Tur Programı

Büyük İpek Yolu Turu
MNG Turizm güvencesi ile Asya'yı gezmeye başlıyoruz.

Tur Çıkış Şehri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – URGENÇ - HIVA

İstanbul Havalimanı Dış hatlar Gidiş Terminali'nde yetkililer ile buluşuyoruz. Check-in işlemlerimizi takiben pasaport kontrolünden geçerek Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Urgenç şehrine yolculuğumuza başlıyoruz. Gecemiz uçakta geçiyor. Gün kaybetmeden sabahın erken saatlerinde Özbekistan’ın Urgenç şehrine varmış olacağız. Pasaport kontrol işlemlerimizin ardından Urgenç Havalimanı’ndan Hive şehrine doğru yola çıkıyoruz. Alanda bizi bekleyen transfer aracımızla yaklaşık 45 dakika sürecek olan kısa bir yolculuğun ardından Hiva otelimize geçiyoruz. Kısa bir dinlenmenin ardından kahvaltımızı aldıtan sonra rehberimizin belirlediği saatte otelimizden ayrılarak, Hiva şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Şehir turu esnasında öğle yemeği alıyoruz. Gezilerimizin sonunda akşam yemeğimizi yerel bir restaurantta aldıktan sonra konaklamamızı gerçekleştirmek üzere otelimize geçiyoruz. Geceleme Hiva otelimizde.



2 Gün: HIVA

Sabah otelde kahvaltımızı aldıktan sonra şehir turumuza başlıyoruz. Şehir turumuzda Hiva İç  Han Kale: Pehlivan Mahmud Türbesi, Cuma Camii ve Minaresi, İslam Hoca Mederesesi ve Minaresi, Hive’nin alameti farikası olarak bilinen Kalta Minar (Kısa Minare), Özbekistan en eski yapılarından 3000 yıllık bir tarihe sahip Ark Kalesi, Al-Şeyh Dede, Allah Kulu Han Medresesi, Muhammed Emin   Han -Muhammed Rahim Han Medresesi, Şirgazi Han Mederesi, Pehlivan-Dervaze Kapısı, Taşkale Kervansarayı göreceğimiz yerler arasında. Tur esnasında öğle yemeği alıyoruz. Akşam saatlerinde Özel yöresel dans gösterisi eşliğinde akşam yemeğimizi alıyoruz. Geceleme Hive’de otelimizde.



3 Gün: HIVA – BUHARA

Sabah otelde alacağımız erken kahvaltı sonrasında otelden çıkışımızı yapıyoruz. Buhara’ya özel otobüslerle hareket ediyoruz (450 km). Öğleden sonra Buhara’ya vardıktan sonra otelimize yerleşiyoruz ve öğle yemeği alıyoruz. Serbest zamanımız olacak. akşam yemeği ve geceleme Buhara’da otelimizde.
OTELİMİZ: KARAVAN OTEL V.B.

 



4 Gün: BUHARA

Otelde alacağımız kahvaltı sonrası çevre gezilerimize başlıyoruz. Buhara şehir turu: Nakşi Bendi Hazretleri Türbesi, Leb-i Havuz Külliyesi, Bolo Havuz Mescidi, Mir Arab Medresesi, Kalan Minaresi ve Mescidi, 15. Yüzyılda Asya’nın en iyi ve en önemli üniversitesi olan Uluğ Bey Medresesi ziyaret edeceğimiz yerler arasında. İpekyolu çayhanesinde çay seremonisine katılarak özel yöresel dans gösterilerini de izleyeceğiz. akşam yemeği alacağız. Turumuzun ve yemeğimizin ardından otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.
OTELİMİZ: KARAVAN OTEL V.B

 



5 Gün: BUHARA – SEMERKAND

Sabah erken saatlerde otelde kahvaltı ve çıkış. Özel otobüslerle Semerkant’a (280km) hareket ediyoruz. Öğle saatlerinde Semerkant’a varışımızı takiben otelimize yerleşiyoruz ve öğle yemeğimizi alıyoruz.Kısa Semerkant şehir turu. Semerkant şehir turu (2 güne yayılır) İmam Buhari Türbesi, Gur Emir Türbesi, Registan Meydanı, Bibi Hanım Mescidi, Şah- ı Zinde Kompleksi, Uluğ Bey Rasathanesi -Siyab Pazarı göreceğimiz yerler arasında. Turumuz sonrasında akşam yemeği alıyoruz. Geceleme Semerkant’ta otelimizde.
OTELİMİZ: CITY OTEL V.B

 



6 Gün: SEMERKAND

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası şehir turuna devam ediyoruz. öğle yemeği ve akşam yemeği alacağız. Serbest saatler. Geceleme Semerkant’ta otelimizde.
OTELİMİZ: CITY OTEL V.B

 



7 Gün: SEMERKAND – TAŞKENT Tren yolculuğu 07:54

Sabah erken saatlerde alacağımız kahvaltı sonrası tren istasyonuna doğru hareket ediyoruz. Semerkand – Taşkent arası yolcuğumuzu tren ile gerçekleştireceğiz. Hızlı tren ile gerçekleştirdiğimiz keyifli tren yolculuğumuzun ardından 11:24’te Taşkent’e varıyouruz. Varışımızı takiben öğle yemeği alıyoruz. Ardından Taşkent şehir turumuza başlıyoruz. Alişer Navaiy Opera ve Bale Tiyatrosu, Bağımsızlık Meydanı, El Sanatı Uygulama Müzesi ve Emir Timur Meydanı ziyaret edeceğimiz yerler arasında. Eski Şehir, Hz.Imam Camii - Hz. Osman’ın Müshafı 7 yy, 1570 yılında Şeyh Hanedanlığı tarafından yaptırılan Kukeldaş Medresesi, Tarih Müzesi ve Özbekistan Devlet Sanat Müzesi ziyaret edeceğimiz yerler arasında. Turumuz sonrasında otelimize giriş işlemlerimizi yaparak dinlenmek üzere odalarımıza yerleşiyoruz. akşam yemeği yerel bir restoranda alınacak. Geceleme Taşkent’te otelimizde.
OTELİMİZ: HOTEL UZBEKISTAN V.B

 



8 Gün: TAŞKENT – ALMATA 14:20 / 16:40 uçuşu

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası rehberimizin belirleyeceği saate göre otelimizden ayrılacağız. Taşkent Havalimanı’na geçerek yerel havayollarının 14:20 tarifeli seferi ile Kazakistan Almata’ya geçiş yapıyoruz. Yerel saat ile 16:40’da Almata’ya varıyoruz. Havalimanında bizi bekleyen özel aracımızla otelimize hareket ediyoruz Otele varışımızı takiben odalarımıza yerleşme ve serbest zaman. akşam yemeği ve geceleme otelimizde.
OTELİMİZ: RENION OTEL V.B.

 



9 Gün: ALMATA

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrasında Almaty'de ki çevre gezilerimize devam ediyoruz. İlk durağımız Hunların etnografik kompleksi. Burada Şaşu(Шашу) geleneksel adetiyle karşılandıktan sonra Hunların etnografik kompleksi gezisini yapıyoruz ve Beşike Sal,Tusay Kes gibi Kazak geleneksel adetleri gösterisi ve Kazak Çadiriyle tanışıyoruz, Atpen Audarysmak (Atlarla Çevirmek) yada Kız Kuu (Kız Kovmak) oyunu gösterisini ve Kazak Milli Ekmeği hazırlama gösterisini izliyoruz. öğle yemeği aldıktan sonra vaktimiz el verir ise Cimbulak Tepesini görme şansımız olacak. Sonrasında Almaty'ye doğru yola devam ediyoruz. Otelimize gitmeden önce şehri simge yapılarını ve önemli noktalarında Panfilov Parkı, Yeşil Pazar gibi noktaları görme şansı bulacağız. Gök Tepe ( Kok Tebe ) şehri kuşbaşı görebileceğiniz eşssiz manzarası ile bir diğer göreceğimiz yer olacak sonrasında otelimize tranfer oluyoruz. akşam yemeğimizi alıyoruz. Geceleme otelimizde.
OTELİMİZ: RENION OTEL V.B

 



10 Gün: ALMATA – BİŞKEK 18:00 / 18: 55 uçuşu

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Almaty de ziyaret edeceğimiz bir başka nokta olan Tamgly Tas ( Damgalı Tas ) Müzesini görmek için eşyalarımızı da toplayarak yola çıkacağız. Almaty' e yaklaşık 130km mesafe de olan Tibet'li usta ve rahipler tarafından 17.yy'da kayaların yüzeylerini oyarak yada  kesip ,çizerek yaptıkları tapınağı ziyaret edeceğiz.,Ziyaretimizin ardında Bişkek'e olan uçuşumuzu gerçekleştirmek için Almata Havalimanı’na geçiyoruz. Yerel havayollarının tarifeli seferi ile saat 18:00’de Almata’dan Bişkek’e uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Bişkek Havalimanı’nda işlemlerimizi tamamladıktan sonra bizi bekleyen özel otobüsümüz ile şehir merkezine doğru ilerliyoruz ve de dinlenmek üzere Bişkek otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve geceleme Bişkek otelimizde.
OTELİMİZ: ASIA MOUNTAINS HOTEL V.B.

 



11 Gün: BİŞKEK - CHOLPON ATA

Otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra Boom Canyons'a transfer. Yolda Burana Kulesi'nin tarihi-mimari kompleksini ziyaret edeceğiz. Burana kulesi (minaresi), Bişkek'e 90 km uzaklıktaki eski bir yerleşim bölgesinde yer almaktadır. Tarihçiler ve arkeologlar yerleşimin bir zamanlar Karahanlı Hanlığı'nın başkenti olduğunu ve MS 10. yüzyılda kurulan Balasagun olarak adlandırıldığını kanıtladılar. Burana kulesi, bu kompleksin merkezi anıtıdır. Araba ile Kanyon'a doğru yolumuza devam edeceğiz. Bugün "Grand Canyon", Bobsled "kanyon" ve "Gökdelen" kanyon gibi isimlerle çeşitli kanyonların labirentini görecek ve keşfedeceğiz. Daha sonra Çolpon-Ata kasabasına geçeceğiz. Akşam sahilde yürüyüş  yapmak ve gölün güzelliğinin tadını çıkarmak için serbest zamanımız olacak. Akşam yemeği ve  geceleme otelimizde.
OTELİMİZ : RADUGA HOTEL VB.

 



12 Gün: CHOLPON ATA TOWN – BİŞKEK

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Çolpon-Ata kasabasında açık hava petroglif müzesini (taş yazıtlar), tarihi müzeyi ve Rukh-Ordo kültür kompleksini ziyaret edeceğiz. Öğle yemeği saatine yakın, tekne kulübüne gideceğiz ve göl kıyısında 2 saatlik bir tekne yolculuğu yapacağız. Öğle yemeğinden sonra göl manzarasının keyfini çıkarmak için serbest zamanınız olacak ve akşam üzeri Bişkek'e geri döneceğiz. Akşam yemeği ve geceleme Bişkek’ te otelimizde.
OTELİMİZ: ASIA MOUNTAINS HOTEL V.B.

 



13 Gün: BİŞKEK – ALA-ARCHA MİLLİ PARK

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardında Bişkek şehir turuna çıkacağız. Şehir turunda, taze ve kuru meyve, çilek ve kuruyemiş alabileceğiniz renkli Oş pazarını göreceğiz. Muhafız değişimi ile ana Ala- Too meydanını, Lenin heykeli ile eski meydanı, Filarmoni salonu ile Manas kompleksini ve merkezi alışveriş merkezi Zum ile Zafer meydanını ziyaret edeceğiz . Ala-Archa milli parkında göz alıcı Kırgız doğası görmek için zaman geçireceğiz. Park, Kırgız Ala-Too'nun eteklerinde Bişkek'e 40 km  uzaklıkta yer almaktadır. Ala-Archa, Kırgızcada “rengarenk ardıç” anlamına gelmektedir. Bu bölge, yamaçlarını kaplayan çok sayıda bulunan ardıç ağaçlarından adını almıştır. Doğa harikası diyebileceğimiz park ve kamp olarak kullanılan Ala- Archa da bol bol fotoğraf çekme şansımız  olacak. Parkta bulunan şelaleye yürüyüş yapıp manzaranın keyfini çıkaracağız. Ardından Bişkek’e dönüyoruz. Akşam şehir merkezini gezmek ve alışveriş yapmak için serbest zamanımız olacak daha sonra rehberimizin belirleyeceği saatte otelimizde buluşup dönüş uçuşumuz için havalimanına transfer olacağız.



14 Gün: BİŞKEK - İSTANBUL Uçuş Saati 04:10 / 07:00 varış

İstanbul’a dönüş yolculuğumuz başlıyor. Pasaport işlemlerimizin ardından Bişkek yerel saati ile Türk Hava Yolları’nın 04:10 tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Türkiye yerel saati ile 07:00’de İstanbul’a varıyoruz. Bir sonraki gezinizde görüşmek dileğiyle.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Havayolları ile İstanbul - Urgenç / Bişkek - İstanbul parkurda ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Taşkent - Almaata arası yerel havayolları ile yapılacak olan ekonomi sınıfı uçuşların biletleri, vergileri ve bagaj taşıma hakkı
  • Almaata - Bişkek arası yerel havayolları ile yapılacak olan ekonomi sınıfı uçuşların biletleri, vergileri ve bagaj taşıma hakkı
  • Havalimanı vergileri
  • Programda belirtilen otelerde 12 gece oda + kahvaltı konaklama
  • Programda belirtilen öğle ve akşam yemekleri
  • Programda belirtilen tüm geziler
  • Programda belirtilen gezilerde müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • Programda belirtilen şehirlerarası transferler ile Havalimanı – Otel – Havalimanı arası transferler,
  • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
  • Türkçe Tur Liderliği Hizmeti (Biniş veya iniş Havalimanı'nda karşılar)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • 150 TL Yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihi öncesinde ilgili bankalara veya havalimanı Harç Pulu bankosuna yatırılmalıdır.), 
  • Bahşişler (Bu turumuz için bölgesel kaptanlar-yerel rehberler, garson v.b. içinkişi başı min tavsiye edilentutar 600 tl’dir. ilk gün havalimanında toplanır ve bölgede misafirlerimiz adına takdim edilmek üzere rehbere teslim edilir.)
  • Seyahat Sigorta Poliçesi ücreti (25 Dolar, 0-65 yaşına kadar geçerli ücrettir. 65-80 yaş arası olan prim oranlarını danışmanımızdan öğreniniz. Poliçe kapsamı dışında kalan vakalar ile ilgili satış danışmanınızdan bilgi formunu talep ediniz.)
  • Ekstra turlar,
  • Kişisel harcamalar
  • Belirtilmeyen öğünler
  • Foto ve video çekim ücretleri [bazı müzelerde fotoğraf ve video çekimi için 1-3 USD arası ücret talep edilir - Gişede ödenir.]


Tur Çıkış Şehri
  • İstanbul Limanı (02:30)
  • İstanbul Havalimanı (18:30)
Notlar

İSTANBUL HAVALİMANI BULUŞMA 22:00
Önemli Hatırlatma : Bu turumuzun uçak saati gece yarısını geçe kalkacağı için havalimanında buluşma saatimiz kalkıştan 4 saat önce olarak takvimde bir gün önceye denk gelir.( Bir gece öncesi)

 

UÇUŞ BİLGİLERİ:
TK 262   ISTUGC  0230 0815 
TK 349   FRUIST  0410 0700 

 

ÖZBEKİSTAN - KIRGIZİSTAN - KAZAKİSTAN GEÇİŞLERİ İÇİN FULL DOZ AŞI OLMUŞ OLMAK VE AŞI KARTINA SAHİP OLMAK GEREKLİDİR. (SON DOZ AŞI ÜZERİNDEN 14 GÜN GEÇMİŞ OLMALIDIR.)
YOLCULARIMIZIN TURA KATILIM SAĞLAYABİLMELERİ İÇİN ÇİFT DOZ AŞILARINI OLMUŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR. *AŞI KARTI ZORUNLUDUR

Covid – 19 Kuralları:
Aşı kartımızın yanında , Türkiye’den Özbekistan’a uçarken 72 saat öncesinde yapılmış negatif sonuçlu PCR testi, Özbekistan’dan Kazakistan’a geçerken Özbekistan’da yaptıracağımız negatif sonuçlu PCR testi, Kazakistan’dan Kırgızistan’a geçerken çift doz aşılı olduğunuzu belgeleyen aşı kartı, Kırgızistan’dan Türkiye’ye uçarken de aşı kartınız ile seyahat edebileceksiniz.

 


İptal Şartları
  • Genel şartlar ‘Tur Broşürü’ nün ve ‘Tur Kayıt Sözleşmesi’nin ayrılmaz bir parçasıdır, bağımsız düşünülemez.
  • Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur satış temsilciniz ya da acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir. Bu gibi durumlarda MNG Turizm misafirleri MNG Turizm sorumluluğundadır.
  • Bu fiyat listesi ve program yeni bir fiyat listesi çıkana kadar geçerlidir.
  • Tüm paket programlarımızdaki fiyatlarımız minimum 10 kişiye kadar kontenjanlar ile sınırlı olup üzeri kişi sayısı gruplarınız için fiyat artışı olabilir. Lütfen fiyat bilgisi sorunuz.
  • Normal pasaportlarda pasaport veriliş tarihinin 10 seneden daha fazla, diğer pasaport tiplerinde ise 5 seneden daha fazla olması durumunda, seyahate katılacak kişinin geçerli vizesi olsa dahi, yurt dışına çıkamaz ve pasaporta vize alım işlemi yapılamaz. Lütfen pasaport bilgi ve detaylarınızı kontrol ediniz.
  • Pasaport polisi Türkiye gümrüklerinden çıkış yapılırken, Türk Vatandaşlarından veya Yabancı uyruklu vatandaşlardan veya geçerli vizesi olan pasaportu olsa dahi, tüm pasaport tipleri için, (Umuma Mahsus, Hususi Damgalı, Hizmet Damgalı, Diplomatik) seyahat bitim tarihi itibariyle minimum 6 ay geçerlilik şartı aramaktadır. Bu sebeple 6 aydan az geçerliliği olan pasaportlara acentemiz tarafımızdan onay verilmemektedir.6 aydan az geçerliliği olan pasaport sahiplerinin tura katılamamalarından dolayı MNG Turizm’in yolcuya karşı herhangi bir tazminat yükümlülüğü yoktur.
  • MNG Turizm geziye katılacak tüketicilerle, gemi, otel, taşıyıcı firmalar ve gezi ile ilgili diğer hizmetleri sunan her türlü üçüncü şahıs ile ve tüzel kişilikler nezdinde aracı konumundadır. Bu nedenle kendisine müracaat ile geziye kayıt olan tüketicilerin, Acente ile taşımayı üstlenen müesseseler arasında yapılmış anlaşmalar hilafına; gösterilen araç programlarında, saatlerde, yerlerinde hazır bulunmamasından, kara, hava ve deniz araçlarının her türlü gecikmelerinden, grev, terör, savaş ve savaş ihtimali bunlara veya benzer mücbir sebeplerden, ulaşım aracını kullananın kendi hatasından veya üçüncü kişilerin şahsi kusurlarından veya öngörülmez teknik hususlardan kaynaklanan her türlü aksaklıklardan, maddi, manevi hasarlı kazalardan konaklama eksik veya tesislerinin hatalı hizmetlerinden, Acente'nin işleten sıfatı olmaması nedeni ile mevcut sorumluluğu bulunmadığını, asli fail gibi doğrudan doğruya sorumlu olmadığını taraflar bilmektedirler.
  • Tüm gümrüklü yurtdışı çıkışlarında kalkış günü ilgili limanda tur hareket saatinden 3 saat önce hazır bulunulması gerekmektedir. Özellikle diğer şehirlerden iç hat uçuşu ile liman ya da havalimanlarına gelecek olan misafirlerin uçuş saatlerini limanda olunması gereken saate göre ayarlamaları gerekmektedir. Bu sebepten dolayı geç kalınma ve/veya durumunda tura katılamama sorumluluk yolcuya ait olup, MNG Turizm’in yolcuya karşı herhangi bir tazminat yükümlülüğü yoktur. İlgili havayolunun online check in sitesi var ise, check in işlemlerini tur hareketinden 24 saat önce şahsen yapmaları tavsiye edilir.
  • MNG Turizm; havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir. Tüm uçuş saatlerinin tur hareket saatinden 48 saat önce yolcu tarafından teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.
  • Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde Continental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Otellerde sınırlı sayıda TWIN (2 ayrı yataklı) oda bulunmasından dolayı, TWIN oda talebinizi rezervasyondan önce kontrol ediniz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvaffakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlar olup içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Müze, ören yeri girişlerini içermez. Ekstra turlar, tur lideri tarafından belirlenecek kişi sayısı ile gerçekleştirilir ve günleri programın akışına göre tur lideri tarafından değiştirilebilir. Hava durumuna bağlı olarak turlar gerçekleşmeyebilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından MNG Turizm sorumlu tutulamaz.
  • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ve bu ilaçlar ile ilgili ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yol üzerinde yapılacak ekstra turlarda, tura katılmayacak olan misafirlerimiz tur lideri tarafından kente girmeden önce yol üzerinde yaralanabilecekleri dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.
  • Tur – Alan – Tur Lideri - Otel bilgilendirmeleri tur hareketinden 48 saat önce satış danışmanınız tarafından mail ve sözlü olarak yapılacaktır.
  • Pasaport resmi bir belge niteliğinde olup herhangi bir şekilde zedelenmiş, kirlenmiş, özellikle dikişte veya sayfalarında yırtık olması gibi sebeplerden dolayı pasaport polisi sizi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Bu tura katılabilmek için tur bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. Bu turda Türk Vatandaşlarına vize uygulanmamaktadır. Vize alınmış olması o ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez. Pasaport polisi sizi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
https://www.mngturizm.com/buyuk-ipek-yolu-turu-thy-ile-12-gece-ase100
MNG Turizm ve Ticaret A. Ş.
Gülbahar Mahallesi 5. Yıl Sokak No:6 İç Kapı No: 7 Profilo Plaza E Blok, Şişli / İSTANBUL
444 2000


Bu çıktı 29.03.2024 12:36 tarihinde verilmiştir. MNG Turizm ve Ticaret A. Ş. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.