• MNG Üye Ödeme Girişi
Rezervasyon Numaranız
Cep Telefonu Numaranız
Ödeme Girişi Nedir ?
Ödeme Girişi Nedir ?
Ödeme Girişi; Müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile yaptığınız tüm rezervasyonlarınız için kullandığımız güvenli ödeme sistemidir. Müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizden sonra telefonda müşteri temsilcilerimize verdiğiniz bilgiler doğrultusunda kayıtlı Cep Telefonu numaranıza Rezervasyon Numaranız SMS yolu ile gönderilecektir. Edindiğiniz rezervasyon numarası ile sistemimize yukarıda bulunan form'dan giriş yapıp ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Böylece Kredi kartı bilgilerinizi paylaşmamış olup işleminizi sorunsuzca gerçekleştirmiş olursunuz.
Bu Bölümden Sadece MNG Turizm Kayıtlı Acenteleri Giriş Yapabilir.
Acente Kullanıcı Adı
Acente Parolası
Acente Girişi Nedir
Nedir ?
Biz Sizi Arayalım
Slavrupa Turu ( )
Adınız Soyadınız
Telefon Numaranız
E-Mail Adresiniz
Arama Zamanı
 
Çağrı Merkezi Çalışma Saatleri :
Hafta İçi : 09:00 - 21:00
Hafta Sonu (Cumartesi) : 09:00 - 20:00
Hafta Sonu (Pazar) : 11:00 - 16:00

Nasıl Rezervasyon Yaparım?

Slavrupa Turu

Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
  • Slavrupa Turu
ÇEK CUMHURİYETİ VİZESİ
ÇEK CUMHURİYETİ (UMUMA MAHSUS) PASAPORT YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT GRİ (HİZMET) PASAPORT (DİPLOMATİK) PASAPORT
Vize Var Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün)
İSTANBUL ÇEK CUMHURİYETİ KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER
İSTANBUL-ARDAHAN-ARTVİN-BALIKESİR-BARTIN-BAYBURT-BOLU-BİLECİK-BURSA-ÇANAKKALE-ÇORUM-EDİRNE-ERZURUM-GİRESUN- GÜMÜŞHANE-KASTAMONU-KARS-KIRKLARELİ-KOCAELİ-ORDU-RİZE- SAKARYA SAMSUN- -SİNOP-TEKİRDAĞ-TRABZON-ZONGULDAK
ANKARA ÇEK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİNE BAĞLI İLLER
ADANA-ADIYAMAN-AFYON-AĞRI-AKSARAY-AMASYA-ANKARA-ANTALYA-AYDIN-BATMAN-BİNGÖL-BİTLİS-BURDUR-ÇANKIRI-DENİZLİ- DİYARBAKIR-DÜZCE-ELAZIĞ-ERZİNCAN-ESKISEHIR-GAZİANTEP-HAKKARİ-HATAY-IĞDIR-ISPARTA-İZMİR-KAHRAMANMARAŞ-KARABÜK -KARAMAN-KAYSERİ-KİLİS-KIRIKKALE-KIRŞEHİR-KONYA-KÜTAHYA-MALATYA-MARDİN-MANİSA-MERSİN(İÇEL)-MUĞLA-MUŞ-NEVŞEHİR - NİĞDE-OSMANİYE-ŞANLIURFA-SİİRT-ŞIRNAK-SİVAS-TOKAT-TUNCELİ-UŞAK-VAN-YALOVA-YOZGAT
İşverenler için Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri, evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu
  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü ( yeni adı sigortalı isim listesi )
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi, Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi, Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi
Öğrenciler İçin Vize Başvurusu
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname Ankara Kons.anne baba ile seyahat ediyor olsa bile muvafakatname (TÜRKÇE)
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekliler İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi, evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
Ayrıca…
  • Yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf, + N.cüzdanı fotokopisi
  • Tur hareket tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır. (37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Banka hesap cüzdanı fotokopisi son 3 aylık h.hareketini gösteren ve tüm başvuru sahiplerinin banka hesaplarındaki bakiye günlük 100 euro x kalacağı gün sayısı kadar olmalıdır.
  • Üniversite öğrencilerinin belirtilen tutarda mutlaka şahsi hesap ekstresi sunmaları gerekli (anne baba sponsorluğu artık kabul edilmiyor)
  • 15 yaş üstü öğrenciler için :Öğrenci Belgesi (E-Devletten alınmış ve kare kodlu olmak zorundadır.)
  • Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Çek Cumhuriyeti pasaportunuzda bulunan resim ile başvuru anındaki resim arasında büyük farklılıklar gördüğü zaman vize başvurunuzu kabul etmemektedir. Çok eski tarihte çıkarılmış pasaportların başvurudan önce YENİLENMESİ gereklidir.
  • İstanbul’dan yapılan başvurularda misafirlerin şahsen randevuya gelmeleri gerekmektedir.Ankara’da ise 2 yıl içerisinde alınmış bir schengeni bulunmuyorsa görüşmeye şahsen gelmek zorundadır.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Münferit vizeler, başvuru gününden en az 7 ila 10 iş günü sonra geri döner.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
  • ÇEK CUMHURİYETİNE TURİSTİK OLARAK GİDENLERİN ÇEK CUMHURİYETİNDEKİ OTELDEN "PARASI ÖDENMİŞTİR" OTEL KONFİRMESİ KONSOLOSLUĞA FAKSLANMALIDIR. ÇEK CUMHURİYETİNE İŞ İÇİN GİDENLER İÇİN POLİS TASDİKLİ ORJİNAL DAVETİYE GEREKMEKTEDİR VE ORJİNAL BİLETLERİ İSTENMEKTEDİR.
  • Konsolosluklar Seyahat sağlık poliçesini tur hareketinden 1 gün önce başlayıp 1 gün sonra bitecek şekilde talep etmektedir.
  • Ankara Elçiliği ise ek olarak her misafir için ayrı ve doğum tarihi gün/ay/yıl olarak tam yazılmış şekilde poliçe istemektedir.
ÇEK CUMHURİYETİ MUVAFAKATNAME ŞARTLARI
  • 18 Yaş Altı başvuru sahiplerinin Çek Cumhuriyeti için alacakları muvafakatname de aşağıdaki şartların yer alması zorunludur.
  • Muvafakatname muhakkak İstanbul Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğuna hitaben yazılmalıdır.
  • Muvafakatnamede başvuru sahibinin yurt dışına seyahat edeceği yer olarak Çek Cumhuriyeti yazılmalıdır.
  • Muvafakatnamede kişinin seyahat edeceği tarihler mutlaka belirtilmelidir.
  • Muvafakatnamede seyahat tarihine ek olarak kişinin single yada multiple vize isteğinin belirtilmiş olması gerekmektedir.
    (Örn; Oğlum Ahmet Ahmet’in 20/09/2017 – 27/09/2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyetine yapacağı seyahatte multiple/single vize talebinde bulunuyorum.)
MACARİSTAN VİZESİ
MACARİSTAN (UMUMA MAHSUS) PASAPORT YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT GRİ (HİZMET) PASAPORT (DİPLOMATİK) PASAPORT
Vize Var Vize Yok Vize Yok Vize Yok
İSTANBUL MACARİSTAN KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER
İL AYRIMI YAPILMAMAKTADIR.
ANKARA MACARİSTAN KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER
İL AYRIMI YAPILMAMAKTADIR.
İşverenler için Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan orijinali
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri
Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu
  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü (Sadece SGK ‘dan alınan barkotlu evrak kabul edilmektedir)
  • Son üç aylık bordro (kaşeli ve imzalı - imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Banka cüzdan (orijinal)
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan (orijinal)
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren
Öğrenciler İçin Vize Başvurusu
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekliler İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan (orijinal)
ÖNEMLİ NOTLAR
  • Yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf + N.cüzdanı fotokopisi
  • Tur hareket tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Masraflar başka bir kişi tarafından karşılanıyorsa mutlaka masraf yazısı dosyaya eklenmelidir. Masrafları karşılayan kişinin çalışma ve gelir evrakları ayrıca dosyaya eklenmesi gerekiyor.
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.(37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Banka hesap cüzdanı f.kopisi son 3 aylık h.hareketini gösteren ve hesabında en az 5-6 bin lira bakiye olan hesap olmalıdır.
  • Tüm misafirlerimiz parmak izi vermek için vize başvuru merkezinde randevu gününde hazır bulunacaklardır.
  • Ankara’daki elçiliklerin hepsi işyeri evrakları arasında “oda kayıt belgesi” ve “vukuatlı nüfus kayıt örneği” istemektedir.
  • Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Münferit vize, başvuru gününden en az 7-10 iş gününde geri döner.
  • Konsolosluklar, eksiksiz evrak teslimi yapılsa bile misafiri şahsen görmek isteyebilirler.Böyle bir durumda randevu bilginiz acentemiz tarafından size iletilecektir.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
  • Schengen ülkeleri vize başvurusu yaparken 22 Eylül 2014 sonrası parmak izi vermemiş olan her misafir aracı kuruma şahsen gelerek parmak izi vermek zorundadır.
1294,58 TL
299,00 €
'den İtibaren
Satın Al
Bu Turu Paylaşın
Hafta İçi : 09:00 - 21:00
Hafta Sonu (Cumartesi) : 09:00 - 20:00
Hafta Sonu (Pazar) : 11:00 - 16:00