• MNG Üye Ödeme Girişi
Rezervasyon Numaranız
Cep Telefonu Numaranız
Ödeme Girişi Nedir ?
Ödeme Girişi Nedir ?
Ödeme Girişi; Müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile yaptığınız tüm rezervasyonlarınız için kullandığımız güvenli ödeme sistemidir. Müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizden sonra telefonda müşteri temsilcilerimize verdiğiniz bilgiler doğrultusunda kayıtlı Cep Telefonu numaranıza Rezervasyon Numaranız SMS yolu ile gönderilecektir. Edindiğiniz rezervasyon numarası ile sistemimize yukarıda bulunan form'dan giriş yapıp ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Böylece Kredi kartı bilgilerinizi paylaşmamış olup işleminizi sorunsuzca gerçekleştirmiş olursunuz.
Bu Bölümden Sadece MNG Turizm Kayıtlı Acenteleri Giriş Yapabilir.
Acente Kullanıcı Adı
Acente Parolası
Acente Girişi Nedir
Nedir ?
Biz Sizi Arayalım
Riga Turu ( )
Adınız Soyadınız
Telefon Numaranız
E-Mail Adresiniz
Arama Zamanı
 
Çağrı Merkezi Çalışma Saatleri :
Hafta İçi : 09:00 - 20:00
Hafta Sonu (Cumartesi) : 09:00 - 18:00
Hafta Sonu (Pazar) : 11:00 - 16:00

Nasıl Rezervasyon Yaparım?

Büyük İspanya Turu
Kapat

Riga Turu

Riga Turu
  • Riga Turu
  • Riga Turu
  • Riga Turu
  • Riga Turu
  • Riga Turu
  • Riga Turu
  • Riga Turu
  • Riga Turu
LETONYA VİZESİ
LETONYA (UMUMA MAHSUS) PASAPORT YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT GRİ (HİZMET) PASAPORT (DİPLOMATİK) PASAPORT
Vize Var Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün)
İşverenler için Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben İngilizce ve Türkçe yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza
  • Şahsi Hesap cüzdan (orijinal)
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri, Uluslararası sağlık sigortası
Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu
  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İngilizce ve Türkçe olması gerekmektedir)
    (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü ( yeni adı sigortalı isim listesi )
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan (orijinal)
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben İngilizce ve Türkçe dilekçe
  • Seyahat masraflarının karşılanacağına dair İngilizce dilekçe (Anne, Baba veya eş)
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi, Uluslararası sağlık sigortası
  • Hesap cüzdan (orijinal)
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi
Öğrenciler İçin Vize Başvurusu
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, Uluslararası sağlık sigortası
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • Seyahat masraflarının karşılanacağına dair İngilizce dilekçe (Anne, Baba veya eş)
Emekliler İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben İngilizce ve Türkçe dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi,
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan (orijinal)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
ÖNEMLİ NOTLAR
  • 2 adet arkası beyaz fonlu , yeni çekilmiş, kişinin yüzünü ön cepheden gösteren fotoğraf. + N.cüzdanı fotokopisi
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı )
  • Zorunlu sigorta 1 aylık istenmektedir.
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından büyük harflerle ve İngilizce doldurulup ve imzalanmalıdır.(37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Banka hesap cüzdanı orijinal olmalıdır.Ayrıca son 3 aylık hesap hareketini göstermelidir.Bakiyesinde en az 4-5 bin lira olmalıdır.
  • Konsolosluklar, eksiksiz evrak teslimi yapılsa bile misafiri şahsen görmek isteyebilirler.Böyle bir durumda randevu bilginiz acentemiz tarafından size iletilecektir.
  • Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
  • Schengen ülkeleri için vize başvurusu yaparken 22 Eylül 2014 sonrası parmak izi vermemiş olan her misafir aracı kuruma şahsen gelerek parmak izi vermek zorundadır.
Bu Turu Paylaşın
Hafta İçi : 09:00 - 20:00
Hafta Sonu (Cumartesi) : 09:00 - 18:00
Hafta Sonu (Pazar) : 11:00 - 16:00