• MNG Üye Ödeme Girişi
Rezervasyon Numaranız
Cep Telefonu Numaranız
Ödeme Girişi Nedir ?
Ödeme Girişi Nedir ?
Ödeme Girişi; Müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile yaptığınız tüm rezervasyonlarınız için kullandığımız güvenli ödeme sistemidir. Müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizden sonra telefonda müşteri temsilcilerimize verdiğiniz bilgiler doğrultusunda kayıtlı Cep Telefonu numaranıza Rezervasyon Numaranız SMS yolu ile gönderilecektir. Edindiğiniz rezervasyon numarası ile sistemimize yukarıda bulunan form'dan giriş yapıp ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Böylece Kredi kartı bilgilerinizi paylaşmamış olup işleminizi sorunsuzca gerçekleştirmiş olursunuz.
Bu Bölümden Sadece MNG Turizm Kayıtlı Acenteleri Giriş Yapabilir.
Acente Kullanıcı Adı
Acente Parolası
Acente Girişi Nedir
Nedir ?
Biz Sizi Arayalım
Eurotrio Turu ( )
Adınız Soyadınız
Telefon Numaranız
E-Mail Adresiniz
Arama Zamanı
Çağrı Merkezi Çalışma Saatleri :
Hafta İçi : 09:00 - 20:00
Hafta Sonu (Cumartesi) : 09:00 - 19:00
Hafta Sonu (Pazar) : 11:00 - 17:00

Nasıl Rezervasyon Yaparım?

Eurotrio Turu

Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
  • Eurotrio Turu
FRANSA VİZESİ
FRANSA (UMUMA MAHSUS) PASAPORT YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT GRİ (HİZMET) PASAPORT (DİPLOMATİK) PASAPORT
Vize Var Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün)
İSTANBUL FRANSA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER
AYDIN-BALIKESİR-BİLECİK-BURSA-ÇANAKKALE-DENİZLİ-EDİRNE-İSTANBUL-İZMİR-KIRKLARELİ-KOCAELİ-KÜTAHYA--MANİSA-MUĞLA-SAKARYA-TEKİRDAĞ-UŞAK-YALOVA
ANKARA FRANSA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER
ADANA-ADIYAMAN-AFYON-AĞRI-AKSARAY-AMASYA-ANKARA-ANTALYA-ARDAHAN-ARTVİN-BARTIN-BATMAN-BAYBURT BİNGÖL-BİTLİS-BOLU-BURDUR-ÇANKIRI-ÇORUM-DİYARBAKIR-DÜZCE-ELAZIĞ-ESKİŞEHİR-ERZİNCAN-ERZURUM- GAZİANTEP-GİRESUN-GÜMÜŞHANE-HAKKARİ-HATAY(ANTAKYA)-İÇEL(MERSİN)-IĞDIR-ISPARTA-KARAMAN- KAHRAMANMARAŞ-KARABÜK-KARS-KASTAMONU-KAYSERİ-KİLİS-KIRIKKALE-KIRŞEHİR-KONYA-MALATYA-MARDİN-MUŞ-NEVŞEHİR-NİĞDE-ORDU-OSMANİYE-RİZE-SAMSUN-ŞANLIURFA-SİİRT-SİNOP-ŞIRNAK-SİVAS-TOKAT-TRABZON-TUNCELİ-VAN-YOZGAT-ZONGULDAK
İşverenler için Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış İngilizce dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalı)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri, Uluslararası sağlık sigortası
Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu
  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi İngilizce (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü ( yeni adı sigortalı isim listesi )
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben İngilizce dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi, Uluslararası sağlık sigortası
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi
Öğrenciler İçin Vize Başvurusu
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi(İngilizce)
  • Konsolosluğa hitaben İngilizce dilekçe
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, Ankara Konsolosluğu anne veya babadan biri ile seyahat ediyor ise veya birlikte seyahat etmiyorsa mutlaka muvaffakatname ister (FRANSIZCA OLMALI ve OTELİN ADI, ADRESİ VE KONAKLAMA TARİHLERİ VE VARSA REFAKAT EDECEK KİŞİNİN BİLGİLERİ AÇIK AYRINTILI BİR ŞEKİLDE MUTLAKA BU BELGEDE YAZMALIDIR),
  • Uluslararası sağlık sigortası
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekliler İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben İngilizce dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
Ayrıca…
  • Yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf+ N.cüzdanı fotokopisi
  • Tur hareket tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Tüm misafirlerimiz parmak izi vermek için vize başvuru merkezinde randevu gününde hazır bulunacaklardır.Konsolosluk vize evraklarını inceledikten sonra ayrıca görüşme çıkabilir.Görüşme günü yine randevu alınarak gerçekleştirilmektedir.
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır. (37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Banka hesap cüzdanı f.kopisi son 3 aylık h.hareketini gösteren ve hesabında en az 5-6 bin lira bakiye olan hesap olmalıdır.
  • Ankara’dan yapılan tüm başvurularda TAM TEKMİL VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ ve bu belgenin Fransızca veya İngilizce tercümesi istenilmekte olup, buna ilaveten; alınan bu tercümede yeminli tercümanın damgasının bulunması gerekmektedir.(yani yeminli tercüme ofislerinde çevirisinin yapılması gerekmektedir.) Aynı işlemler; muvaffakatname belgesi içinde geçerli olacaktır.
  • Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Pasaportunuz Yenilenmiş Ve Eski Pasaportunuzda İlgili Konsolosluğa Ait Vize Mevcut İse Eski Pasaportunuzu Da Belgeler İle Birlikte Vermeniz Yararlı Olacaktır.
  • Münferit Vize, başvuru gününden en az 2-5 iş günü sonra geri döner.
  • Vize Alımı Konusunda Şirketimizin Hiçbir Sorumluluğu Yoktur. Seyahat Acentesi Müşteri Ve Konsolosluk Arasında Sadece Aracıdır.
  • Schengen ülkeleri için vize başvurusu yaparken 22 Eylül 2014 sonrası parmak izi vermemiş olan her misafir aracı kuruma şahsen gelerek parmak izi vermek zorundadır.
İSPANYA VİZESİ
İSPANYA (UMUMA MAHSUS) PASAPORT YEŞİL (HUSUSİ) PASAPORT GRİ (HİZMET) PASAPORT (DİPLOMATİK) PASAPORT
Vize Var Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün) Vize Yok (90 gün)
İSTANBUL İSPANYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER
ANTALYA-ARTVİN-AYDIN-BALIKESİR-BARTIN-BİLECİK-BOLU-BURDUR-BURSA-ÇANAKKALE-DENİZLİ-DÜZCE-EDİRNE-GİRESUN-İSTANBUL-ISPARTA-İZMİR-KARABÜK-KASTAMONU-KIRKLARELİ-KOCAELİ-MANİSA-MUĞLA-ORDU-RİZE-SAKARYA-SAMSUN-SİNOP-TRABZON-TEKİRDAĞ-YALOVA-ZONGULDAK
ANKARA İSPANYA KONSOLOSLUĞUNA BAĞLI İLLER
AFYON-ADANA-ADIYAMAN-AĞRI-AKSARAY-AMASYA-ANKARA-ARDAHAN-BATMAN-BAYBURT-BİNGÖL-BİTLİS-ÇANKIRI-ÇORUM-DİYARBAKIR-ELAZIĞ-ERZİNCAN-ERZURUM-ESKİŞEHİR-GAZİANTEP-GÜMÜŞHANE-HAKKARİ-HATAY-IĞDIR-KAHRAMANMARAŞ -KARAMAN-KARS-KAYSERİ-KİLİS-KIRIKKALE-KIRŞEHİR-KONYA-KÜTAHYA-MALATYA-MARDİN-MERSİN(İÇEL)-MUŞ-NEVŞEHİR-NİĞDE-OSMANİYE-ŞANLIURFA-SİİRT-ŞIRNAK-SİVAS-TOKAT-TUNCELİ-UŞAK-VAN-YOZGAT
İşverenler için Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Orijinal yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri
Bordrolu Çalışanlar İçin Vize Başvurusu
  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta hizmet dökümü ( yeni adı sigortalı isim listesi )
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
Ev Hanımları İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Evlilik cüzdanı fotokopisi
Öğrenciler İçin Vize Başvurusu
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
Emekliler İçin Vize Başvurusu
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
Ayrıca…
  • Konsolosluk kesinlikle yeni çekilmiş , rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet Vesikalık fotoğraf istemektedir.
  • N.cüzdanı fotokopisi
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.(37.madde ve son sayfa iki imza) Ev adresi, cep telefonu, mail adresini A4 kağıtta evrak listesinin içerisine konulmasını rica ederiz.
  • Eşler birbirine sponsor olduklarında mutlaka evlilik cüzdanı fotokopisi konulmalıdır.
  • Banka hesap cüzdanı f.kopisi son 6 aylık h.hareketini gösteren ve hesabında en az 4-5 bin lira bakiye olan hesap olmalıdır. Şirkete ait h.cüzdanı kabul edilmemektedir. Bankadan yazı kabul edilmemektedir.
  • Konsolosluklar, eksiksiz evrak teslimi yapılsa bile misafiri şahsen görmek isteyebilirler.Böyle bir durumda randevu bilginiz acentemiz tarafından size iletilecektir.
  • Pasaportların "gümrük ve döviz işlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
  • Pasaportunuz yenilenmiş ve eski pasaportunuzda ilgili Konsolosluğa ait vize mevcut ise eski pasaportunuzu da belgeler ile birlikte vermeniz yararınıza olacaktır.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
  • İSPANYA KONSOLOSLUĞU BOŞ PASAPORTA ORJİNAL EVRAK İSTEMEKTEDİR.
  • Schengen ülkeleri için vize başvurusu yaparken 22 Eylül 2014 sonrası parmak izi vermemiş olan her misafir aracı kuruma şahsen gelerek parmak izi vermek zorundadır.
  • Ankara Elçiliği; Seyahat süresi 3 gün ile 6 gün arası 1 hafta geçerliliği olan seyahat sağlık poliçesi istemektedir.
Bu Turu Paylaşın
Hafta İçi : 09:00 - 20:00
Hafta Sonu (Cumartesi) : 09:00 - 19:00
Hafta Sonu (Pazar) : 11:00 - 17:00